La junta general d’accionistes de Carns de Morella fa canvis en el consell d’administració

Es tracta d’una empresa amb més de 80 socis i sòcies que han de ratificar la proposta del nou consell d’administració en l’assemblea general

General 12 de agosto de 2023 Redacció Redacció
2023-08-11 Reunió Carns de Morella

Aquest matí s’ha dut a terme la reunió de la junta general d’accionistes de Carns de Morella amb l'objectiu d'aprovar els comptes anuals de l’empresa i proposar un nou consell d’administració. A partir d’aquest moment, el consell estarà constituït per Bernabé Sangüesa, Javier Amela, Ana Belén Soro, Diego Boix, Julio Tena, Marc Boix, Jesús Ortí i Rhamsés Ripollés.

Es tracta d’una entitat de majoritària titularitat, amb més del 71%, del Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE), tot i que compta amb uns 80 socis i sòcies que posseeixen poques accions. Aquest matí s'ha donat llum verda a la proposta durant l’assemblea general. L'empresa afronta un deute amb entitats financeres que supera els 600.000 euros i presenta pèrdues anuals d'entre 60.000 i 80.000 euros. A més del milió d’euros invertit prèviament per l’Ajuntament de Morella per a evitar el seu tancament, ara el nou consell haurà de decidir com abordar la situació financera de l'empresa, donada la seva situació actualment inviable.

“El primer pas serà intentar posar en marxa l'empresa, almenys amb l'objectiu de minimitzar les pèrdues que impacten sobre la resta d'empreses i sobre el consistori”, ha destacat l’alcalde de Morella i president de CISE, Bernabé Sangüesa. A més, ha afegit que “si la situació no es revertix, explorarem altres alternatives i, quan s'arribe a aquest punt, volem que siga la població de Morella qui decida quin futur vol per a aquesta empresa”. “Actualment, no podem suportar aquest cost anual tan elevat que afecta tant el CISE com l'Ajuntament de Morella”, ha explicat l’edil. Per a concloure, ha insistit en “la necessitat de resoldre aquest greu problema econòmic per al consistori”.

Te puede interesar
Lo más visto