Nules convoca un concurs per al cartell anunciador de la Fira Agrícola

El guanyador del concurs de disseny del cartell rebrà un premi de 300 euros

Cultura 12 de agosto de 2023 Redacció Redacció
y5aeyaw

Nules està convocant un concurs per al disseny del cartell anunciador de la LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, que es durà a terme del 14 al 17 de setembre. La Regidoria d'Agricultura busca donar visibilitat a aquesta fira que en 2021 va ser declarada Festa d'Interés Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, es concedirà un únic premi de 300 euros, i les persones interessades poden presentar els seus treballs presencialment en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Nules o a través de la seu electrònica www.nules.org fins al 31 d'agost.

El cartell ha de tenir una forma vertical amb un format A3 en el qual es lligui clarament "LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules del 14 al 17 de setembre de 2023 Festa d'Interés Turístic Autonòmic". A més, el disseny gràfic dels treballs ha d'incloure aspectes relacionats amb la temàtica de la fira, com l'agricultura, ramaderia i maquinària agrícola.

L'edil d'Agricultura, César Estañol, explica que "amb aquest concurs, els membres de la comissió de la fira volen destacar la trajectòria de la fira agrícola que està arrelada en la nostra població".

A l'igual que en edicions anteriors, la fira comptarà amb un ampli programa d'activitats i esdeveniments que inclourà l'exposició al públic dels cartells originals presentats i admessos en aquest concurs. Les bases es troben disponibles en la web de l'Ajuntament de Nules www.nules.org i en el tauler d'anuncis en la seu electrònica https://nules.sedelectronica.es.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers