La Junta de Seguretat es reuneix per coordinar el dispositiu de les Festes

El dispositiu especial comptarà amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Policia Autonòmica. L’alcalde i la subdelegada han fet una crida a la responsabilitat ciutadana

General 12/08/2023 Redacció Redacció
junta1

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit avui la Junta Local de Seguretat, reunita per tal de coordinar el dispositiu previst per a la celebració de les Festes Patronals, que tindran lloc del 18 al 27 d’agost.

La reunió també ha comptat amb la presència del regidor de Policia i Governació, Fabián Flos, la regidora de Festes, María Teresa Pellicer, la regidora d’Agricultura, Sonia Foix, el tinent de la Guàrdia Civil a Benicarló, Pablo Torre, el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, i altres membres del cos de la Guàrdia Civil, la Policia Autonòmica i la Policia Local.

Tant l’alcalde com la subdelegada han fet una crida a la responsabilitat ciutadana i han demanat a tots els veïns i veïnes de Benicarló «que gaudeixin d’unes festes saludables i en germanor». La subdelegada ha subratllat que «el dispositiu especial de Festes compta amb la plena col·laboració entre la Guàrdia Civil, la Policia Local i la Policia Autonòmica i ha felicitat l’Ajuntament de Benicarló per l’aprovació del ‘Protocol de prevenció davant les violències sexistes, sexuals i la LGTBIfòbia en espais festius de Benicarló’.

Pel que fa als robatoris al camp, l’alcalde ha explicat que, segons les estadístiques aportades pels cossos de seguretat, «les dades constaten que les denúncies estan estabilitzades».
 

Te puede interesar
Lo más visto