Èxit de participació en el primer cap de setmana de festes de Culla

Els actes continuen aquest dilluns, 14 d'agost, amb les activitats infantils i juvenils, el ‘V Dia de la Natura' i el ‘sopar de bureo'

Cultura 15 de agosto de 2023 Redacció Redacció
20230812_011134

Els veïns de Culla, a la comarca de l'Alt Maestrat, celebren del 11 al 20 d'agost les seves festes patronals en honor a l'El Salvador, a la Mare de Déu de l'Assumpció i a Sant Roc. Aquest cap de setmana, el municipi ha gaudit de les primeres activitats programades amb una gran participació i assistència de visitants.

El passat divendres 11, va tenir lloc l'acte de presentació i proclamació de la Reina, Noelia Bellés, i la seva Cort d'Honor, composta per Almudena Sales, Raquel Soler, Maite Ahicart; i les dames infantils, Paula Gil i Laia del Carmen Traver. A més, l'acte va comptar amb la intervenció de la mantenedora, Catalina Chiva Viúdez, xef i copropietària del Restaurant La Carrasca de Culla. A continuació, l'actuació de l'orquestra Venom i la discomòbil Disconight, van animar els assistents fins a hores d'alta matinada.

El dissabte 12, dia de la penya taurina, es van dur a terme un taller i una embolada infantil organitzats pels emboladors ‘El Piló’ de Culla, el dinar de germanor dels socis de la Penya Taurina de Culla, la prova i embolada d'un brau de la ramaderia Torregrande de Bodonal de la Sierra (Badajoz), així com l'actuació en directe del Grup Tribut Mala Vida i discomòbil.

El diumenge 13 va ser el dia dedicat als jubilats i pensionistes, amb la ronda musical a càrrec de la rondalla ‘El Castell de Culla' i la celebració de la missa, que va donar pas al dinar de germanor de l'associació de Jubilats i Pensionistes ‘El Salvador de Culla'. La ‘tarda', amb actuació musical de Los Simples i berenar inclòs, el ‘correfoc' a càrrec del grup de teatre l’Abarda i la nit de jocs a la taverna de la comissió, van posar punt final a la jornada.

Els actes festius continuen aquest dilluns, 14 d'agost, amb les activitats infantils i juvenils, el ‘V Dia de la Natura' i finalitzarà amb el ‘sopar de bureo'.

Te puede interesar
Lo más visto