Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Èxit de participació en el primer cap de setmana de festes de Culla

Els actes continuen aquest dilluns, 14 d'agost, amb les activitats infantils i juvenils, el ‘V Dia de la Natura' i el ‘sopar de bureo'

Cultura 15/08/2023 Redacció Redacció
20230812_011134

Els veïns de Culla, a la comarca de l'Alt Maestrat, celebren del 11 al 20 d'agost les seves festes patronals en honor a l'El Salvador, a la Mare de Déu de l'Assumpció i a Sant Roc. Aquest cap de setmana, el municipi ha gaudit de les primeres activitats programades amb una gran participació i assistència de visitants.

El passat divendres 11, va tenir lloc l'acte de presentació i proclamació de la Reina, Noelia Bellés, i la seva Cort d'Honor, composta per Almudena Sales, Raquel Soler, Maite Ahicart; i les dames infantils, Paula Gil i Laia del Carmen Traver. A més, l'acte va comptar amb la intervenció de la mantenedora, Catalina Chiva Viúdez, xef i copropietària del Restaurant La Carrasca de Culla. A continuació, l'actuació de l'orquestra Venom i la discomòbil Disconight, van animar els assistents fins a hores d'alta matinada.

El dissabte 12, dia de la penya taurina, es van dur a terme un taller i una embolada infantil organitzats pels emboladors ‘El Piló’ de Culla, el dinar de germanor dels socis de la Penya Taurina de Culla, la prova i embolada d'un brau de la ramaderia Torregrande de Bodonal de la Sierra (Badajoz), així com l'actuació en directe del Grup Tribut Mala Vida i discomòbil.

El diumenge 13 va ser el dia dedicat als jubilats i pensionistes, amb la ronda musical a càrrec de la rondalla ‘El Castell de Culla' i la celebració de la missa, que va donar pas al dinar de germanor de l'associació de Jubilats i Pensionistes ‘El Salvador de Culla'. La ‘tarda', amb actuació musical de Los Simples i berenar inclòs, el ‘correfoc' a càrrec del grup de teatre l’Abarda i la nit de jocs a la taverna de la comissió, van posar punt final a la jornada.

Els actes festius continuen aquest dilluns, 14 d'agost, amb les activitats infantils i juvenils, el ‘V Dia de la Natura' i finalitzarà amb el ‘sopar de bureo'.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter