Noves rebaixes per a una nova normalitat

Els establiments inauguren les temporades assegurant que es complisquen totes les mesures de seguretat

General 26 de junio de 2020 María Sáez
cfgvhbij
Primer dia de rebaixes a Castelló

Amb la nova normalitat, arriben les noves rebaixes. Després de diversos mesos de confinament, els establiments comencen a omplir-se de gent i de moviment. No obstant això, aqueixa imatge dels centres comercials abarrotats i amb grans aglomeracions pel primer dia de rebaixes només és un record del que va ocórrer temps arrere. Enguany, el coronavirus ha portat amb si unes rebaixes marcades per la distància social, els protocols de prevenció i la seguretat.

I és que, a pesar que a vegades sembla que se'ns oblida, el virus continua estant entre nosaltres. I això mateix es va poder observar ahir en els centres comercials de Castelló. No sols per la poca afluència que hi havia en ells, sinó també per les llargues cues per a no generar aglomeracions dins de les botigues, l'ús imprescindible de màscara per a poder entrar als establiments, els gels desinfectants a les entrades o la impossibilitat de poder provar les peces de roba i productes.

Pocs negocis s'atrevien a permetre que els seus clients pogueren provar els productes que estan a la venda, i aquells que ho permetien, seguien rigoroses mesures de seguretat que donaven lloc a llargs temps d'espera a causa de la necessitat de desinfectar cadascun dels emprovadors amb minuciosa cura.

Malgrat això, els establiments no tenen intenció de rendir-se, i busquen recuperar aqueixa confiança en els seus clients, no sols amb tota la prevenció realitzada, també a través d'agressives campanyes i descomptes increïbles que arriben fins al 50% en moltes marques, a més d'un ampli estoc perquè els clients es llancen en planxa pels productes.

tuvibo

A més, les dependentes de diverses botigues no perdien l'esperança, els qui explicaven que esperen que el cap de setmana porte amb si xicotetes però incessants quantitats de clients amb ganes de renovar l'armari i canviar els seus vestuaris.

De moment, la covid-19 està posant traves perquè la gent perda la por d'acudir a aquesta mena d'espais, no obstant això, a poc a poc, s'espera que tornen aqueixes ganes de comprar i de passar del pijama a un nou estil post-confinament.

Te puede interesar
Lo más visto