Nules Busca La Regeneració Total De Les Seves Platges

Per tot el mar! Regeneració ara! És el lema sota el qual un centenar de persones ha participat avui en una travessia reivindicativa per exigir la regeneració completa de les platges de Nules i la protecció del seu patrimoni natural i cultural

General 15 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_7421

A més, s'ha format una cadena humana al pas de la travessia reivindicativa de kayaks i paddle surf que des de la platja de l'Alcúdia ha fet un recorregut guiat fins a la platja de Rajadell i tornada.

De fet, amb aquesta acció, la societat civil de Nules juntament amb les agrupacions polítiques representades en la Corporació Municipal van de la mà per continuar reivindicant la regeneració i protecció de la totalitat de les platges de Nules, ja que consideren que l'actual actuació de construcció d'espigons no és suficient.

Cal assenyalar que des de fa uns anys, a Nules s'estan duent a terme diverses accions reivindicatives que han fet que Costes actuï en el seu litoral, no obstant això, en aquesta ocasió es vol seguir reivindicant inversions que protegeixin tota la mar i no només alguns trams.

Aquesta iniciativa es porta a terme entre l'Ajuntament de Nules, el moviment "Platges de Nules. Associació per la defensa del patrimoni cultural i natural", l'Associació de Veïns Mare de Déu del Carme i l'Associació de Veïns Platja de Nules, amb la col·laboració de Waikiki - Esports de mar i Kayak Nules.

Te puede interesar
Lo más visto