L'Ajuntament i la Diputació de Castelló reforcen el seu compromís per potenciar el turisme a Onda

L'ajuntament busca la restauració del retaule del Santíssim Salvador i reivindica subvencions per a la promoció econòmica

Política 16 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_7421

En una cerca de col·laboració reforçada entre la Diputació de Castelló i l'Ajuntament d'Onda, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, acompanyada per la regidora de Turisme, María Baila, i el regidor d'Indústria, Vicent Bou, ha rebut el vicepresident responsable de l'àrea turística de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, amb la finalitat de potenciar el turisme i consolidar el municipi com a destinació turística d'alt atractiu.

Durant la reunió, Ballester ha ressaltat la importància d'aquesta col·laboració estratègica en el desenvolupament del turisme local i el seu impacte en l'economia municipal. En aquest sentit, ha afegit: "Onda és un punt de referència cultural i turístic, enriquit pel seu patrimoni històric, la seua oferta gastronòmica i els seus recursos turístics emergents, com la torre de la presó".

En aquest intercanvi d'idees, Martínez ha compartit detalls d'una ambiciosa iniciativa a nivell provincial que està en desenvolupament, amb el Castell de les 300 Torres d'Onda en el seu centre. Aquesta proposta, liderada per l'àrea de cultura de la Diputació, té com a missió revitalitzar el turisme al llarg de l'any, explorar nous mercats i crear experiències turístiques fusionades amb la cultura i l'esport.

La reunió no només ha destacat els objectius i projectes conjunts, sinó també la determinació i el lideratge d'Onda en la promoció i el reforçament del turisme a la localitat. A més, Ballester ha aprofitat l'ocasió per presentar al Diputat la sol·licitud de restauració del retaule del Santíssim Salvador, símbol icònic de la ciutat, i a més, reivindicar "la necessitat que Onda siga avaluada amb criteris objectius en considerar subvencions destinades a impulsar l'economia local".

L'encontre ha conclòs amb un compromís de treballar conjuntament per dur a terme projectes que impulsin el turisme local, ressalten la cultura i fomenten el desenvolupament econòmic. Aquesta unió entre l'administració local i provincial promet portar beneficis significatius per a Onda i els seus visitants.

Te puede interesar
Lo más visto