El PSPV de Castelló critica que Mazón haja suprimit l'oficina per a recuperar els diners malversats per les trames de corrupció del PP

La portaveu socialista a la província, Ruth Sanz, lamenta que el president faça prevaldre els interessos partidistes i que es negue a recuperar els més de 12.000 milions d'euros malversats per les files populars

Política 16/08/2023 Redacció Redacció
Ruth Sanz (1)

El PSPV de Castelló considera "inadmissible" i de tindre "molta poca talla política" la decisió del president de la Generalitat, Carlos Mazón, de suprimir l'oficina jurídica creada per Ximo Puig per a recuperar els diners desviats per la corrupció del PP en mandats anteriors. La portaveu socialista a la província, Ruth Sanz, recrimina al cap del Consell que haja escollit un pont festiu per a decretar la supressió d'un organisme "que buscava retornar a la ciutadania el que la trama corrupta del PP va espoliar de les butxaques dels valencians i valencianes".

"És d'una indecència colossal que el PP, des del govern, faça prevaldre els interessos partidistes front als de la ciutadania. Carlos Mazón ha de vetllar perquè fins a l'últim cèntim d'euro robat pels seus companys tornen a les arques públiques i es revertisquen en millorar la vida de la gent". Ruth Sanz critica que "els valencians ens quedem desemparats per un govern que només pensa en les cadires i que nega a la ciutadania recuperar els més de 12.000 milions malbaratats pel PP en grans festes o desviats als comptes bancaris d'uns pocs". "La factura de la corrupció continuarà sortint-nos molt cara".

La representant del PSPV provincial lamenta que la Generalitat "s'obri de nou a les males pràctiques del passat" i assegura que els i les socialistes "serem un mur de contenció contra les males arts de la dreta". "Ens ha costat molts anys reconstruir la imatge, el prestigi i la decència d'una terra que va acabar assolada per la corrupció i no ens trobaran de braços plegats". Des de la política "continuarem treballant per a restaurar la imatge democràtica de la Comunitat Valenciana a través de la personació del partit en les causes judicials o per la via d'execució de les sentències".

Te puede interesar
Passeig Benicàssim 1

Benicàssim: El Passeig Marítim, un Tresor Turístic a les Tenebres

Redacció
Política 31/10/2023

El Passeig Marítim de Benicàssim, conegut per la seua bellesa paisatgística i afluència turística, s'enfronta a problemes que han despertat la preocupació dels residents i la crítica de partits de l'oposició com el PSPV. La portaveu socialista, Paloma Pascual, ha ressaltat l'inadequat manteniment del passeig, especialment en allò que respecta a la il·luminació

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Lo más visto