El PSPV de Castelló critica que Mazón haja suprimit l'oficina per a recuperar els diners malversats per les trames de corrupció del PP

La portaveu socialista a la província, Ruth Sanz, lamenta que el president faça prevaldre els interessos partidistes i que es negue a recuperar els més de 12.000 milions d'euros malversats per les files populars

Política 16 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Ruth Sanz (1)

El PSPV de Castelló considera "inadmissible" i de tindre "molta poca talla política" la decisió del president de la Generalitat, Carlos Mazón, de suprimir l'oficina jurídica creada per Ximo Puig per a recuperar els diners desviats per la corrupció del PP en mandats anteriors. La portaveu socialista a la província, Ruth Sanz, recrimina al cap del Consell que haja escollit un pont festiu per a decretar la supressió d'un organisme "que buscava retornar a la ciutadania el que la trama corrupta del PP va espoliar de les butxaques dels valencians i valencianes".

"És d'una indecència colossal que el PP, des del govern, faça prevaldre els interessos partidistes front als de la ciutadania. Carlos Mazón ha de vetllar perquè fins a l'últim cèntim d'euro robat pels seus companys tornen a les arques públiques i es revertisquen en millorar la vida de la gent". Ruth Sanz critica que "els valencians ens quedem desemparats per un govern que només pensa en les cadires i que nega a la ciutadania recuperar els més de 12.000 milions malbaratats pel PP en grans festes o desviats als comptes bancaris d'uns pocs". "La factura de la corrupció continuarà sortint-nos molt cara".

La representant del PSPV provincial lamenta que la Generalitat "s'obri de nou a les males pràctiques del passat" i assegura que els i les socialistes "serem un mur de contenció contra les males arts de la dreta". "Ens ha costat molts anys reconstruir la imatge, el prestigi i la decència d'una terra que va acabar assolada per la corrupció i no ens trobaran de braços plegats". Des de la política "continuarem treballant per a restaurar la imatge democràtica de la Comunitat Valenciana a través de la personació del partit en les causes judicials o per la via d'execució de les sentències".

Te puede interesar
Lo más visto