L'Alcora impulsa un programa d'activitats amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI

El 28 de juny és el dia internacional de l'orgull LGTBI

General 26 de junio de 2020 REDACCIÓ
dia-del-orgullo-en-valencia-1

L'Ajuntament de l'Alcora, a través de la regidoria d'Igualtat, ha preparat un programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Aquest dia tan important i reivindicatiu se celebra el 28 de juny. Es tracta d'una iniciativa amb la qual el consistori pretén «normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual, impulsar valors d'igualtat i respecte i reivindicar el dret de totes les persones a ser, sentir i estimar com vulguen, sense ser discriminades per la seua orientació sexual o la seua identitat de gènere».

El balcó de l'Ajuntament lluirà, a partir d'avui divendres 26, una pancarta amb el lema «L'amor no danya, l'odi sí» i el logo «l'Alcora Orgullosa». La programació donarà començament el dijous 2 de juliol, a les 18.30 hores, amb la xarrada «Vivències LGTBI», que tindrà lloc en el pub Manhattan. Continuarà l'endemà, el divendres 3 de juliol, amb la celebració de tres actes. Al matí, a les 10 hores, es durà a terme un mural participatiu al parc Germanes Ferrer Bou, a càrrec de «De Budells Aerosol». A la vesprada, a les 19 hores, Cafè París acollirà la conferència «Fem-els visibles! Coeducació i dons LGT» i la presentació del llibre «Els invisibles. Educació afectivosexual dónes dels ciències socials», a càrrec de Laia Pitarch Centelles. I per a concloure la jornada, a les 22.30 hores, es projectarà la pel·lícula «El meu nom és Harvey Milk» del director Gus Van Sant en la Pista Jardí.

A més de la posada en marxa d'aquestes activitats, l'Ajuntament se sumarà a altres iniciatives organitzades per Castelló LGTBI, col·lectiu que treballa per a aconseguir la igualtat i la diversitat afectiu-sexual a la província de Castelló. 

Te puede interesar
Lo más visto