Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Almenara Il·Lumina La Mar Mediterrània Amb Un Gran Castell De Focs Artificials

La pirotècnia local Hermanos Caballer va ser l'encarregada de disparar-lo des de la Gola de la Llosa

Cultura 17/08/2023 Redacció Redacció
cast

Un gran castell de focs artificials en la mar disparat per la pirotècnia Hermanos Caballer d'Almenara va posar el tancament al dia gran de les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca d'Almenara que s'estan celebrant aquests dies en el nucli marítim. El color, la llum i la pólvora van ser protagonistes junt al Mediterrani en un dels esdeveniments més esperats dels festejos i que més públic congrega any rere any.

A més, també es va celebrar ahir Sant Roc amb actes religiosos com la missa i la processó pels carrers de la Platja Casablanca. La imatge del patró va estar acompanyada per l’Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara. Finalment, el dia va concloure amb els concerts de l'últim dia del NatureFest, que va començar el passat 10 d'agost.

Les Festes d’Estiu de la Platja Casablanca conclouran dissabte que ve amb la celebració de les populars “prefestes” que anuncien l'arribada a la fi de setembre de les festes patronals, així com del tradicional Xixo Xixero, que omplirà a partir de les 22 hores els carrers de la Platja amb la llum “dels *fanalets de meló d’Alger” que portaran els xiquets i xiquetes d'Almenara, al so de la dolçaina de la colla Garramatxa. L'obra teatral familiar Belle&Bèstia de la Troupe Malabo, que es representarà en el Parc Municipal després de la cercavila posarà el punt i final a les celebracions.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter