Peníscola presenta la programació del "Street Jazz Weekend"

El primer cap de setmana de setembre tindran lloc un total de cinc concerts gratuïts a l'aire lliure en aquesta tercera edició del festival

18 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-17 at 08.06.53 (1)

La Regidoria de Cultura ha presentat aquest matí el programa d'actuacions musicals que es duran a terme en el municipi durant el primer cap de setmana de setembre. 
El "Street Jazz Weekend" omplirà els carrers de Peníscola de Jazz i Swing des del divendres, 1 fins al diumenge 3 del mes, amb concerts gratuïts en el Passeig Marítim.

Un total de cinc actuacions formen la programació d'aquesta tercera edició del "Street Jazz Weekend". Els concerts se celebraran a l'aire lliure en el Passeig Marítim amb grups i intèrprets reconeguts a nivell internacional.

 "Amb tot just dos anys, aquesta cita musical anual ha aconseguit fidelitzar un públic que valora i gaudeix de l'extraordinària qualitat musical dels intèrprets i l'encant de les funcions a peu de carrer" ha valorat l'alcalde, Andrés Martínez, destacant a més el "salt qualitatiu" que el festival ha anat experimentant edició rere edició.

Des de la direcció del Street Jazz Weekend, Jesús Bayarri, ha posat l'accent en "la implicació de cada formació en aquest projecte comú en el qual estem aconseguint que els millors intèrprets del nostre territori hi vulguen formar part; és una programació triada amb molta estima i afecte que, sens dubte, omplirà el Passeig Marítim de la millor música jazz en un entorn còmode i familiar en el qual els músics i el públic interactuaran amb molta complicitat"

Lo más visto