Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Surten a licitació els acabats i l’equipament urbà de l’Eix Cívic Central

Els treballs es corresponen amb el lot 2 del projecte, que va quedar desert en una primera licitació. L’import dels treballs està valorat en 129.018,98 euros (IVA inclòs)

General 18/08/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-17 at 08.06.53 (1)

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació del segon lot de les obres de regeneració urbana i ambiental de l’Eix Cívic Central, corresponent als acabats i a l’equipament urbà.

Els treballs, valorats en 129.018,98 euros (IVA inclòs), inclouen el subministrament de bancs, papereres i aparcabicis per a tot el trajecte del carrer de Sant Francesc i Ferreres Bretó que s’instal·laran una vegada finalitzen les obres.

Amb aquest segon lot quedaran finalitzades les obres de l’Eix Cívic Central, un projecte que millorarà la imatge i l’accessibilitat del centre de Benicarló i que el convertirà en un espai més amable i sostenible.

El projecte de l’Eix Cívic Central està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i haurà d’estar executat abans de finalitzar el 2023.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 4 de setembre.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter