Surten a licitació els acabats i l’equipament urbà de l’Eix Cívic Central

Els treballs es corresponen amb el lot 2 del projecte, que va quedar desert en una primera licitació. L’import dels treballs està valorat en 129.018,98 euros (IVA inclòs)

General 18 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-17 at 08.06.53 (1)

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació del segon lot de les obres de regeneració urbana i ambiental de l’Eix Cívic Central, corresponent als acabats i a l’equipament urbà.

Els treballs, valorats en 129.018,98 euros (IVA inclòs), inclouen el subministrament de bancs, papereres i aparcabicis per a tot el trajecte del carrer de Sant Francesc i Ferreres Bretó que s’instal·laran una vegada finalitzen les obres.

Amb aquest segon lot quedaran finalitzades les obres de l’Eix Cívic Central, un projecte que millorarà la imatge i l’accessibilitat del centre de Benicarló i que el convertirà en un espai més amable i sostenible.

El projecte de l’Eix Cívic Central està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i haurà d’estar executat abans de finalitzar el 2023.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 4 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto