Iván Sánchez Cifre inaugura el nou camp de futbol de Sant Jordi amb un homenatge a Bautista Sales

L'Ajuntament de Sant Jordi ha inaugurat el nou camp de futbol municipal després d'unes obres de remodelació i ho ha fet amb un homenatge a l'històric Bautista Sales

Esports 19 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Inauguración Campo Fútbol Sant Jordi 1

Aquesta setmana s'ha disputat el primer partit de futbol a les noves instal·lacions, que ara seran conegudes com a Camp de Futbol Bautista Sales "El Bovalar".

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que "aquestes noves instal·lacions i aquest canvi de denominació eren una promesa d'abans de la Pandèmia, però havíem d'esperar el moment oportú per rendir aquest gran homenatge. Però, a més d'inaugurar el nou camp de futbol, de la mà d'Eture hem creat un projecte de promoció de Sant Jordi a través de l'esport. Per això vull agrair a Eture la seua professionalitat i el seu bon fer, així com donar les gràcies a la Família de Bautista Sales "Batiste" per acceptar aquest homenatge".

L'alcalde de Sant Jordi, que ha estat acompanyat en la inauguració per la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor, ha assegurat en l'acte que "el nom de Batiste dignifica la seua gran tasca i la d'aquells que ja no estan amb nosaltres, tot i que són part de la història del Sant Jordi F.C., com Emilio Sancho, Juan Badenes, José Cano, José Antonio Llopis i José María Fuentes".

Aquest nou camp de futbol permetrà no solament consolidar un nou projecte i un nou nom per al Camp de Futbol Municipal, sinó que obri noves possibilitats de futur a l'hora de promocionar Sant Jordi a nivell internacional a través de l'esport.

Te puede interesar
Lo más visto