Onda promou la consciència ciutadana per al control responsable de les colònies de gats urbans

Mitjançant quatre vídeos instructius es pretén sensibilitzar sobre el curo adequat dels felins urbans

General 20 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Colonias felinas Onda

L'Ajuntament d'Onda reforça el seu compromís amb el curo i la gestió responsable de les colònies de gats urbans en llançar una campanya de sensibilització. El propòsit és conscienciar la població sobre la importància de contribuir al benestar d'aquests felins i mantenir la higiene en el municipi.

En col·laboració amb la Protectora 2ª Oportunidad Onda, l'ajuntament ha produït una sèrie de vídeos instructius per a informar els ciutadans sobre la situació actual de les colònies de gats en la localitat i com poden actuar de manera responsable.

La campanya de sensibilització consta de quatre vídeos que aborden diferents aspectes relacionats amb el control de les colònies de gats en el municipi. Els vídeos tracten temes com el mètode Captura-Esterilització-Retorn (CER) utilitzat per al control de les colònies, el paper dels que els alimenten en el curo dels felins, els beneficis de tenir colònies controlades i la importància de la col·laboració entre l'ajuntament, els residents i les associacions locals en la gestió de les colònies de gats.

En aquest sentit, el regidor de Benestar Animal, Paco Pastor, ha declarat: "El nostre objectiu és garantir que els gats urbans coexisteixin en condicions de benestar, mentre mantenim la neteja i la salut dels nostres carrers". "Amb l'ajuda de la Protectora 2ª Oportunidad Onda, busquem crear consciència entre els veïns sobre la importància de gestionar responsablement les colònies de gats", ha afegit.

Programa Onda Cat Control

Addicionalment, l'Ajuntament d'Onda manté el seu compromís de formar i capacitar els qui alimenten les colònies de gats a través de cursos en el municipi. El programa Onda Cat Control es basa en l'ordenança municipal de protecció i benestar animal.

Els participants obtenen un Carnet d'Alimentador com a resultat d'aquests cursos, el que els habilita per a cuidar i alimentar adequadament els gats urbans, assegurant el seu benestar d'acord amb les regulacions locals.

Te puede interesar
Lo más visto