Els Penyistes Nulers Reben Les Festes Patronals Amb La Cridà

Un total de 165 penyes participaran en els diversos actes festius que es desenvoluparan al llarg de tota la setmana en les festes patronals en honor a Sant Bartomeu a Nules

Cultura 19 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_7560

Les festivitats van començar amb la tradicional cridà, on els penyistes es van congregar a la plaça Major després de recórrer els carrers de la vila, acompanyats per xarangues. Des del balcó de l'ajuntament, la Reina de la Vila, Paula Bruno Gutiérrez, acompanyada de les dames Balma González Portalés, Lucía Merino Purificación, Carmen Lengua González i Teresa Vicent Llanes, juntament amb l'alcalde David García i la regidora de Festes Blanca Silvestre, van convidar tothom a gaudir de les celebracions.

Després de la cridà, els participants van gaudir de la tradicional festa de la bromera i d'una discomòbil a càrrec de David Sáez. Com a novetat d'enguany, la cridà es va realitzar al matí i es va incorporar una cridà infantil amb parc aquàtic, que es va dur a terme a la plaça Major a les cinc de la vesprada. A més, en aquesta mateixa vesprada, es va inaugurar el mesó de la tapa amb una àmplia oferta gastronòmica i tardoe, amenitzat per Rumba Sierra. La jornada va concloure amb una discomòbil al recinte de festes, amb els discjòqueis DJ Vera, Kilian Martínez i Javi Quirós.

En total, seran 165 penyes les que participaran en els diferents actes festius, que es prolongaran fins al diumenge 27 d'agost. El dissabte 19 d'agost, els actes taurins prendran protagonisme amb un bou per la vila, patrocinat per la Penya Cultural Taurina de Nules, i un bou embolat, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Nules.

Te puede interesar
Lo más visto