L'Ajuntament de Sant Jordi invertirà més de 60.000€ per generar cinc llocs de treball directes al poble

Iván Sánchez Cifre: "La nostra obsessió és crear més llocs de treball i ajudar a millorar les oportunitats al poble"

Política 22 de agosto de 2023 Redacció Redacció
x4

L'Ajuntament de Sant Jordi facilitarà feina a cinc persones que estan desocupades gràcies a una inversió de més de 60.000 euros entre aquest estiu d'aquest any i agost de l'any vinent. Això ha estat possible gràcies a quatre línies d'ajudes i subvencions que ha aconseguit l'equip de Govern de programes competitius de foment de l'ocupació promoguts per la Generalitat i la Diputació.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que "la nostra obsessió és ajudar a crear més llocs de treball i contribuir a millorar les oportunitats al poble. A més, gràcies a aquestes contractacions, que inclouen dones i joves, millorarem els serveis que presten a les veïnes i veïns del poble. Estem dirigint la major part dels nostres esforços a buscar oportunitats laborals a les persones sense feina del poble, incloses també les de més de 30 anys, que solen tenir càrregues familiars i moltes vegades tenen menys oportunitats per reingressar al mercat laboral".

Avalem 2023 (Explus) permet donar feina a una persona de més de 30 anys durant un any, amb una ajuda de 17.160 euros. Aquesta plaça és per a un conductor de pala càrrega o retroexcavadora, que ja ha començat a treballar des del 17 d'agost.

L'Ajuntament de Sant Jordi també s'ha adherit a Emdona 2023, per a dones sense feina i dotat amb 17.000 euros. Gràcies a això es pot contractar una treballadora durant nou mesos, que desenvoluparà tasques de neteja al carrer.

Empuju 2023 (Avalem Joves) és un altre pla de la Generalitat al qual ha accedit l'equip de Govern que dirigeix Iván Sánchez Cifre. Això permet contractar una persona de menys de 30 anys durant un any, amb una aportació de 17.169 euros. La persona contractada té una discapacitat del 58% i realitzarà treballs de peó d'obra pública.

Finalment, l'Ajuntament de Sant Jordi ha contractat també dues persones dins del Pla d'Ocupació impulsat per la Diputació Provincial de Castelló, gràcies a una aportació de 8.888,88 euros. Durant tres mesos realitzaran tasques de serveis públics d'utilitat per als veïns del poble.

Te puede interesar
Lo más visto