El Ministeri D'Igualtat Concedeix A L'Ajuntament D'Almenara Una Ajuda De Prop De 13.800 Euros Per A Polítiques Contra La Violència De Gènere

La inversió es destinarà a programes i accions de sensibilització entre la població

General 22 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Declaracions Institucionals de l'Ajuntament d'Almenara

El Ministeri d'Igualtat ha concedit a l'Ajuntament d'Almenara una subvenció de 13.773,74 euros que s'han de destinar a polítiques contra la violència de gènere fins al pròxim 30 de juny de 2024. Aquestes ajudes provenen de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere, i estan destinades a les entitats locals en el Pacte d'Estat contra la violència de gènere per a l'exercici 2023.

Els ajuntaments, com és el cas d'Almenara, destinaran els fons rebuts a la realització de projectes o programes que tinguen com a finalitat el desenvolupament de les mesures del pacte d'estat en matèria de violència de gènere, pel que la finalitat dels fons rebuts per l'ajuntament serà la realització de programes o projectes centrats en accions per a la promoció de la igualtat entre dones i homes, així com en la lluita contra la violència de gènere.

Atesos aquests criteris, l'Ajuntament d'Almenara realitzarà activitats dirigides a la població infantil i juvenil per a afavorir la coeducació i la promoció de la igualtat d'oportunitats, fomentant la desaparició dels rols i estereotips de gènere, així com la prevenció de la violència sexual o l'ús adequat i crític d'internet i les noves tecnologies, tot això dins dels centres educatius.

També amb aquesta dotació, es realitzaran actuacions de sensibilització i conscienciació en matèria d'igualtat, així com de prevenció i lluita contra la violència de gènere, dirigides a tota la ciutadania.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb aquests fons "continuarem realitzant des de l'àmbit municipal polítiques de conscienciació i lluita contra la violència de gènere, que és un dels grans objectius marcats, buscant la fi d'aquest flagell".

Te puede interesar
Lo más visto