Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Ministeri D'Igualtat Concedeix A L'Ajuntament D'Almenara Una Ajuda De Prop De 13.800 Euros Per A Polítiques Contra La Violència De Gènere

La inversió es destinarà a programes i accions de sensibilització entre la població

General 22/08/2023 Redacció Redacció
Declaracions Institucionals de l'Ajuntament d'Almenara

El Ministeri d'Igualtat ha concedit a l'Ajuntament d'Almenara una subvenció de 13.773,74 euros que s'han de destinar a polítiques contra la violència de gènere fins al pròxim 30 de juny de 2024. Aquestes ajudes provenen de la Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere, i estan destinades a les entitats locals en el Pacte d'Estat contra la violència de gènere per a l'exercici 2023.

Els ajuntaments, com és el cas d'Almenara, destinaran els fons rebuts a la realització de projectes o programes que tinguen com a finalitat el desenvolupament de les mesures del pacte d'estat en matèria de violència de gènere, pel que la finalitat dels fons rebuts per l'ajuntament serà la realització de programes o projectes centrats en accions per a la promoció de la igualtat entre dones i homes, així com en la lluita contra la violència de gènere.

Atesos aquests criteris, l'Ajuntament d'Almenara realitzarà activitats dirigides a la població infantil i juvenil per a afavorir la coeducació i la promoció de la igualtat d'oportunitats, fomentant la desaparició dels rols i estereotips de gènere, així com la prevenció de la violència sexual o l'ús adequat i crític d'internet i les noves tecnologies, tot això dins dels centres educatius.

També amb aquesta dotació, es realitzaran actuacions de sensibilització i conscienciació en matèria d'igualtat, així com de prevenció i lluita contra la violència de gènere, dirigides a tota la ciutadania.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb aquests fons "continuarem realitzant des de l'àmbit municipal polítiques de conscienciació i lluita contra la violència de gènere, que és un dels grans objectius marcats, buscant la fi d'aquest flagell".

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter