Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules celebra hui el Sopar de Germanor amb la participació d'unes 3.500 persones.

Els més menuts han tingut l'oportunitat de presenciar un espectacle de trashumància.

Cultura 21/08/2023 Redacció Redacció
Entrega premios carteles

En aquests dies, Nules està fent les seues festes patronals en honor a Sant Bartomeu, amb una programació que inclou diverses activitats enfocades als diferents sectors de la població.

En efecte, avui dilluns, els nulers es reunixen per commemorar un dels moments més destacats de les festes, el Sopar de Germanor, que comptarà amb la presència d'aproximadament 3.500 persones. Aquesta vegada, l'esdeveniment tindrà lloc a l'Avinguda Marqués de Santa Cruz i també comptarà amb l'animació musical de l'orquestra Hollywood. A més, es presentarà una discoteca mòbil amb els DJ Vito, David Sáez i DJ Benso.

En resum, aquesta jornada de dilluns també ha estat marcada pels esdeveniments taurins. En aquest sentit, els més joves han tingut l'oportunitat de gaudir d'un espectacle de trashumància patrocinat per la Penya El Bou. A la tarda, es realitzarà l'exhibició d'un bou a la vila de la Ramaderia Urcola, també patrocinada per la Penya El Bou.

A més, a la Plaça Fray Asensi Nebot, es podrà gaudir de música en viu i de la experiència del tapeig al bar local.

La programació del dimarts estarà dirigida als majors, amb el tradicional ball per a la gent major, i als xiquets, amb un cercavila infantil. Per la nit, a la Plaça Major, es realitzarà una exhibició de vaques arrenglerades de la Ramaderia Germans Bellés, amb el patrocini de l'Ajuntament de Nules.

Te puede interesar

IMG_1921

Rosana Asensio per ser triada com a reina infantil de la Fira 2023!

Redacció
Cultura 29/06/2023

El sorteig públic va tindre lloc en el saló de plens de l'Ajuntament, amb la presència de les famílies i veïns d'Onda. Durant l'esdeveniment, Ballester va expressar la seua satisfacció en veure la il·lusió de les nostres jóvens per representar la nostra ciutat, la qual cosa és un clar símptoma d'orgull per Onda i la seua gent

230623_PRE_Foto2_empresas_aeronauticas_Castello

Miguel Ángel Troncho serà el pregoner de les festes de Morella 2023

Redacció
Cultura 13/07/2023

Amb el pregó que iniciarà el divendres 4 d'agost des del balcó de l'Ajuntament de Morella, Troncho, reconegut per la seva defensa del camp i dels masos, així com de la lluita contra la línia MAT i altres macroprojectes energètics, donarà inici a nou dies d'activitats festives per a tots els públics, que s'allargaran fins al diumenge 13 d'agost.

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter