Nules celebra hui el Sopar de Germanor amb la participació d'unes 3.500 persones.

Els més menuts han tingut l'oportunitat de presenciar un espectacle de trashumància.

Cultura 21 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Entrega premios carteles

En aquests dies, Nules està fent les seues festes patronals en honor a Sant Bartomeu, amb una programació que inclou diverses activitats enfocades als diferents sectors de la població.

En efecte, avui dilluns, els nulers es reunixen per commemorar un dels moments més destacats de les festes, el Sopar de Germanor, que comptarà amb la presència d'aproximadament 3.500 persones. Aquesta vegada, l'esdeveniment tindrà lloc a l'Avinguda Marqués de Santa Cruz i també comptarà amb l'animació musical de l'orquestra Hollywood. A més, es presentarà una discoteca mòbil amb els DJ Vito, David Sáez i DJ Benso.

En resum, aquesta jornada de dilluns també ha estat marcada pels esdeveniments taurins. En aquest sentit, els més joves han tingut l'oportunitat de gaudir d'un espectacle de trashumància patrocinat per la Penya El Bou. A la tarda, es realitzarà l'exhibició d'un bou a la vila de la Ramaderia Urcola, també patrocinada per la Penya El Bou.

A més, a la Plaça Fray Asensi Nebot, es podrà gaudir de música en viu i de la experiència del tapeig al bar local.

La programació del dimarts estarà dirigida als majors, amb el tradicional ball per a la gent major, i als xiquets, amb un cercavila infantil. Per la nit, a la Plaça Major, es realitzarà una exhibició de vaques arrenglerades de la Ramaderia Germans Bellés, amb el patrocini de l'Ajuntament de Nules.

Te puede interesar
Lo más visto