L'Espai Firal serà l'escenari del sopar de germanor de l'Anunci amb 1.500 persones

Després de la inscripció dels membres de les carrosses, les places es poden reservar fins a omplir l'aforament a Escena Online

Cultura 23 de agosto de 2023 Redacció Redacció
net5

La ciutat de Morella està plenament preparada per a acollir una de les festes més destacades del calendari. Des del 25 fins al 27 d'agost, els esdeveniments de l'Anunci ompliran els carrers amb el pregó i la batalla de confeti entre les activitats més destacades. En aquest context, l'Espai Firal serà el lloc on el diumenge es realitzarà el sopar de germanor i la conclusió d'aquestes festivitats, amb la participació de 1.500 persones. En primer lloc, els membres de les carrosses que formen part de la celebració han tingut l'oportunitat d'inscriure's. Ara, les altres places disponibles es poden reservar a través de la plataforma municipal de venda d'entrades, Escena Online.

La tasca de càtering d'aquesta nit estarà a càrrec de l'empresa Birmajus, amb un menú al preu de 24 euros. El contracte d'aquest servei va ser concedit mitjançant concurs, amb tres candidats inicials. Una empresa va retirar la seua candidatura i una altra no va complir els requisits establerts. Un cop atorgat el contracte, l'Ajuntament va sol·licitar millores en el servei, les quals van ser acceptades per l'empresa. Birmajus proporcionarà el servei de càtering amb dues opcions de menú, una amb carn i una vegetarià, incloent alternatives per a persones amb intolerància al gluten. L'equip de servei estarà compost per 15 cambrers i cambreres, i s'inclouen begudes i cafès.

L'Ajuntament de Morella s'encarregarà d'habilitar l'Espai Firal per a aquesta multitudinària vetllada, proveint les taules i cadires necessàries. A més, s'instal·laran dues carpes addicionals per a ampliar la capacitat i garantir l'aforament previst de 1.500 persones.

En paral·lel, els serveis de menjar a través de foodtrucks estaran disponibles a l'Albereda, des de l'Escola Infantil fins a l'estàtua de Manuel González Martí. Aquesta opció estarà disponible des del dimecres 23 d'agost a les 20.00 hores fins al final de les festes. Les àrees on estacionaran els foodtrucks estan equipades amb els serveis necessaris d'aigua i il·luminació.

L'Ajuntament de Morella també ha implementat un dispositiu especial de trànsit per a aquests dies de l'Anunci. S'han habilitat tres zones d'aparcament especial per als visitants. La primera es troba al barri de La Puritat i està destinada als vehicles provinents de les poblacions dels Ports. La segona es troba a la zona de Santa Llúcia, per als vehicles que arriben des de la província de Terol. La tercera es troba a l'Hostal Nou i és per als visitants que arriben per l'N-232 des de Vinaròs, Castelló i València, entre altres. Aquesta darrera zona disposarà d'un servei d'autobús per a traslladar els visitants fins al centre de la ciutat, amb opcions de retorn fins al pàrquing.

Bernabé Sangüesa, l'alcalde de Morella, ha subratllat la importància d'aquestes festivitats i la preparació de la ciutat per a rebre visitants. Ha afirmat que es vol oferir el millor servei possible als residents i als visitants, i ha demanat a tothom que circule pel nucli històric només quan siga necessari. Finalment, Sangüesa ha informat que les zones d'aparcament properes al municipi estaran disponibles exclusivament pels residents i els autoritzats.

Te puede interesar
Lo más visto