Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV denuncia el desig de PPVox de prioritzar els clients en lloc dels pacients i de fer negoci amb la salut, després de revelar-se el seu interès per les privatitzacions

El diputat per Castelló, Rafa Simó, assenyala que l'ultradreta està presentant mocions en diversos municipis valencians que demanen la privatització de la sanitat pública, demostrant que "són un govern al servei d'interessos empresarials"

Política 24/08/2023 Redacció Redacció
CRM28371

El PSPV-PSOE, a través del diputat Rafa Simó de Castelló, denuncia que el govern de PP i VOX a la Comunitat Valenciana "ja està treballant per tornar a les privatitzacions en el sector sanitari" i adverteix que volen tractar els ciutadans com a clients en lloc de pacients i reprendre les pràctiques lucratives amb la salut dels valencians. Simó explica que "l'ultradreta del Consell" ha començat una ofensiva política a nivell municipal, presentant propostes que demanen la privatització de la sanitat pública i de departaments de salut.

En aquest context, el diputat socialista remarca que "aquestes iniciatives posen de manifest que el Consell PPVox és un govern al servei d'interessos empresarials" i insisteix que "l'ultradreta s'ha convertit en el braç executiu del Partit Popular de Carlos Mazón". "Està confirmant les nostres sospites: l'única línia directa del govern de Mazón per a la sanitat és la privatització. No volen renovar les concessions que estan a punt d'acabar, com les de Dénia o Manises, i a més estan estudiant tornar a les empreses privades els serveis que Ximo Puig havia transferit al sector públic".

Simó valora positivament "les inversions públiques en infraestructures, equipaments i personal a Castelló durant els vuit anys de govern de Ximo Puig, per dotar la nostra província amb una assistència sanitària de qualitat". De fet, durant aquest període, assenyala que "l'aportació de recursos al sistema sanitari s'ha incrementat en un 2.000%, millorant els centres de salut i hospitals i augmentant en més de 1.000 professionals sanitaris la plantilla". "El PSPV està fermament compromès amb la defensa de la sanitat pública, i sempre ens oposarem a tornar a les pràctiques lucratives amb la salut dels valencians i valencianes, i no ho permetrem", conclou.

Te puede interesar

visita2

L’Ajuntament reforça la col·laboració turística amb la Diputació

Redacció
Política 20/08/2023

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la regidora de Turisme, Sonia Foix, s’han reunit avui amb el vicepresident i diputat de Turisme de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, per a intercanviar propostes i posar en comú les diferents iniciatives que poden contribuir a fomentar el turisme a Benicarló

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter