Vila-real viurà aquest cap de setmana una gran celebració del bàsquet amb les icòniques 24 hores de la Penya La Merla.

Esports 24 de agosto de 2023 Redacció Redacció
CRM28371

La Penya La Merla, un referent en l'àmbit esportiu local, porta a terme aquest intens cap de setmana dedicat al bàsquet en la seua 42a edició, consolidant-se com una tradició que serveix com a preàmbul de les festes patronals de setembre. Amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real, aquesta competició tindrà lloc els dies 26 i 27 d'agost al pavelló Bancaixa, i serà completada pel XV Concurs de Triples.

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha expressat el seu reconeixement envers la Penya La Merla per la seua dedicació continuada en la celebració d'aquest esdeveniment esportiu des de l'any 1981, convertint-se en un esdeveniment emblemàtic a la comarca. Cal destacar que en 2008, amb motiu d'aquesta competició, la Penya La Merla va instituir el premi Cistella Especial per a homenatjar les persones, grups, equips i entitats que han col·laborat amb el torneig.

Enguany, els organitzadors han triat José Ramón Cantavella com a receptor d'aquest reconeixement. Cantavella, cap del Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Vila-real, és destacat per la seua llarga i encomiable trajectòria esportiva i professional. La seua connexió amb aquesta competició és profunda, havent sigut un defensor des de la seua creació i també destacant com a jugador en diverses edicions. Com a membre de l'equip Penya L’Espardenya, va ser el màxim encestador en 1981 i 1982, i va ser triat com a millor jugador en 1987 amb l'equip de la Penya La Merla. També ha defensat els colors de l'equip Sant Pasqual Spurs.

A la competició, que començarà dissabte a les 10.00 hores, prendran part una desena d'equips, culminant amb la final diumenge a les 12.30 hores. El XV Concurs de Triples se celebrarà diumenge a les 9.30 hores, en aquest esdeveniment que promet emocions i passió pel bàsquet.

Te puede interesar
Lo más visto