Castelló se suma a la celebració del Mundial de Futbol Femení

El centre de la ciutat es tiny del color de la bandera espanyola en honor a la victòria de la Selecció

Esports 20 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-21 at 18.09.17

Castelló es tiny de roig i groc. Les campiones del món aterren a Espanya hui mateix després d'alçar-se per primera vegada amb la copa del Mundial de Futbol. Una final èpica que ha fet història en el món del futbol espanyol. En el seu honor, la capital de la Plana ha decidit que tant el Fadrí com la font de la Plaça Major lluïsquen els colors de la bandera espanyola des d'ahir fins a aquesta nit.


Begoña Carrasco, alcaldessa de la ciutat de Castelló ha volgut pronunciar-se per a afirmar que la ciutat està orgullosa de totes les dones que en diferents disciplines esportives estan aconseguint pujar al podi. “Ens enorgulleix que aquest equip s'haja convertit en un referent d'igualtat, fortalesa, valentia lluita pels somnis i respecte”, afig Carrasco.


A més, l'alcaldessa ha volgut destacar el paper de Paralluelo ja que va ser una dona a la qual la ciutat de Castelló va conéixer amb 16 anys en el Club Playas de Castellón sorprenent amb els seus temps en els 300 i 400 metres tanca. Amb aquest exemple l'alcaldessa de la ciutat assegura: “Hem de garantir que les noves generacions d'esportistes compten amb els recursos necessaris per a formar-se i aconseguir les metes que es proposen i ajudar als clubs i programadors perquè els seus projectes ens porten al més alt”.

Te puede interesar
Lo más visto