Comencen Les Obres De Millora I Remodelació Al Carrer De Pilota Valenciana D'Almenara

S'inaugura la substitució del paviment i sostre, el canvi de finestres fictícies, l'ampliació de l'entrada i l'actualització de la il·luminació amb tecnologia LED

Esports 23 de agosto de 2023 Redacció Redacció
carpil2

Aquest matí, s'han posat en marxa les esperades obres de millora i remodelació al carrer de pilota valenciana d'Almenara, ubicat dins de les instal·lacions esportives de la localitat. Aquest projecte, amb un pressupost estimat de 52.000 euros, ha estat finançat en gran part gràcies a una subvenció atorgada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, amb un import de 42.000 euros. La resta del finançament prové del pressupost municipal de l'any 2023.

Les millores planificades per a aquesta intervenció inclouen la renovació tant del paviment com del sostre de les instal·lacions, així com el reemplaçament de les finestres fictícies. A més d'això, es durà a terme una ampliació de l'entrada per millorar l'accessibilitat i es realitzarà una nova capa de pintura. Un altre punt destacat d'aquesta obra és la modernització de l'illuminació, que serà substituïda per tecnologia LED, aportant una millora significativa en la visibilitat i alhora reduint el consum energètic.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha expressat la seva satisfacció per aquesta iniciativa d'avançar en la millora de les instal·lacions esportives locals, afirmant que "amb aquestes obres de millora, estem realitzant un canvi substancial al carrer de pilota valenciana, millorant notablement la qualitat de les instal·lacions per al gaudi de tota la comunitat".

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto