Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Carrasco reafirma la importància d'enfortir la col·laboració entre Policia Local i Policia Nacional

El CNP se suma a l'exposició de mitjans destinats a cobrir ‘La Volta’ ciclista a Espanya

General 23/08/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-22 at 16.51.27

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, s'ha reunit amb el comissari principal del Cos Nacional de Policia i Cap Provincial de la Policia Nacional a Castelló, Emilio Romero. En la trobada també ha participat el regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolá, i el comissari Juan Ramón López Rodríguez. En aquesta reunió, el qual suposa la primera visita institucional, han acordat redoblar esforços i la col·laboració en benefici del conjunt dels castellonencs.

Carrasco ha manifestat que a l'ajuntament són coneixedors de la bona col·laboració que existeix entre els cossos de policia Nacional i Local, però assegura: “és molt important enfortir aquesta relació perquè, al cap i a la fi, tots treballem amb un mateix objectiu: que els delictes se situen sota mínims en la capital de la Plana”.

Durant aquesta trobada també s'ha fet públic que el Cos Nacional de Policia participarà, igual que ja va anunciar prèviament la Guàrdia Civil, en l'exposició de mitjos participants per part d'aquest cos en la seguretat de ‘La Volta’. Un esdeveniment que tindrà lloc dimarts que ve 29 d'agost a partir de les 19:30h en la Plaça Major de la ciutat.

Te puede interesar

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter