Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de l'Alcora contracta 4 persones desocupades mitjançant el programa Explus 2023

Els perfils seleccionats són 4 conserges, dos exerceixen la seua labor a la Ciutat Esportiva i els altres 2 al Museu de Ceràmica - Reial Fàbrica

General 25/08/2023 Redacció Redacció
IMG-20230823-WA0010

L'Ajuntament de l'Alcora ha contractat 4 persones desocupades gràcies a una subvenció de 65.585,32 euros que ha rebut de la Direcció General de Labora Servei Valencià d'Ocupació i Formació, pertanyent al programa Explus 2023 (Avalem Experiència), cofinançat per la Unió Europea.

Les persones beneficiàries d'aquest programa tenen 30 anys o més, estan en situació de desocupació i inscrites com a demandants d'ocupació en els espais Labora de la Generalitat Valenciana. Els perfils seleccionats són 4 conserges, dos exerceixen la seua labor a la Ciutat Esportiva i els altres 2 en el Museu de Ceràmica - Reial Fàbrica. S'han incorporat aquest mes d'agost i estaran contractats a jornada completa durant 12 mesos.

Samuel Falomir ha posat en valor els programes de foment de l'ocupació. En paraules de l'alcalde: “És molt important que des de l'Ajuntament sol·licitem i impulsem iniciatives encaminades a crear llocs de treball i donar oportunitats a persones desocupades. Amb aquest programa aconseguim, a més de reforçar els departaments municipals, que quatre veïns tornen a estar actius en el mercat laboral i sumen experiència, millorant la seua ocupabilitat”.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter