Els turistes nacionals copen les visites guiades per la ciutat del mes de juliol

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, destaca l'èxit de les 20 rutes teatralitzades, “que han sigut molt atractives per al públic familiar i que ens animen a continuar treballant per a ampliar-les i millorar-les”.

General 25 de agosto de 2023 Redacció Redacció
VISITADEUNGRUPODETURISTASALCENTRODECASTELÓN

Les visites guiades s'han convertit en un dels grans al·licients del turista nacional a Castelló. Així ho evidencien les dades corresponents al mes de juliol facilitats pel Patronat de Turisme en els quals es destaca que, dels 570 participants, la immensa majoria, 523, són de procedència nacional. La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, destaca l'èxit de les 20 rutes teatralitzades, “que han sigut molt atractives per al públic familiar i que ens animen a continuar treballant per a ampliar-les i millorar-les”. ‘El món màgic arriba al paratge de La Magdalena’ o ‘L'Escola de Pirates: guardians de les nostres mars’, han sigut algunes de les propostes més reeixides. “Ha sigut preciós veure com pares i mares descobrien racons molt especials per als castellonencs amb la mirada atenta dels més xicotets”, ha valorat la responsable de Turisme. I també ha fet un repàs per altres cites d'impacte com el parc aquàtic gratuït, el cinema d'estiu, les nits d'humor i música o les jornades esportives.

Pel que fa a l’afluència, les TourisInfo –Castelló Centre, Estació, Grau i Platges (Serradal, Gurugú, Pineda i Autocaravanes)— han realitzat 5.793 atencions a visitants entre els mesos de juny i juliol (2.369 al juny i 3.424 al juliol). La procedència dels visitants ha sigut majoritàriament nacional i els internacionals s'han mantingut sobre el mig miler. En l'oficina que més persones han rebut ha sigut la del centre (3.441), seguida molt de prop per les de les platges, amb 2.176.

“El visitant nacional és el nostre fort però hem d'obrir-nos moltíssim més a l'internacional i captar tant als qui poden triar Castelló per a passar les seues jornades de descans com per als que busquen una ciutat de pas que els enamore”, afirma l'edil. A més, destaca el bon comportament dels visitants durant el mes d'agost “pel que esperem tancar una molt bona temporada i posar-nos a treballar des d'aquest moment per a preparar no sols el pròxim estiu, sinó totes les activitats i els esdeveniments amb els quals anem a desestacionalitzar el turisme a Castelló al llarg dels queda d'any”.

Te puede interesar
Lo más visto