Nules Honra A Su Patrón Sant Bartomeu

El divendres, durant el Dia de la Festa Major a Nules, el focus principal estarà en el cercavila de disfresses

Cultura 26 de agosto de 2023 Redacció Redacció
visita nocturna

En aquesta jornada es celebrarà la festivitat de Sant Bartomeu, on els habitants de Nules han participat en diversos esdeveniments per retre homenatge al seu patró. Entre les activitats realitzades es destaca la missa tradicional que va comptar amb la presència de les autoritats locals, la Reina de la Vila, Paula Bruno, i les dames d'honor. A més, tant les comissions de festes locals com els veïns del municipi també es van sumar a la processó.

En aquests dies, els residents de Nules estan immersos en la celebració de les festes patronals, que culminaran el pròxim diumenge 27 d'agost. Aquestes festes han estat dissenyades amb una programació diversa que busca atendre els diferents grups de la població.

En particular, el divendres serà el dia esperat per moltes penyes, ja que es durà a terme el cercavila de disfresses, un esdeveniment que sol convocar multituds.

Cal destacar que les festes patronals de Nules finalitzaran el diumenge, i per a aquesta última jornada està programada una actuació anomenada "Viva Mèxic i la Dúrcal" al Teatre Alcàsser.

Te puede interesar
Lo más visto