María España: "L'Escola Municipal de Teatre és el gran viver de l'escena castellonenca i un referent educatiu de primer nivell"

El dilluns 4 de setembre s'inicia el període de matriculació per al proper curs, que se celebrarà des del 16 d'octubre fins al 15 de maig de 2024.

Educació 27 de agosto de 2023 Redacció Redacció
MARIA ESPAÑA - ESCUELA MUNICIPAL DE TEATRO - 25.08.2023

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló obrirà el dilluns 4 de setembre el període d'inscripció per al curs 2023/24 de l'Escola Municipal de Teatre (EMTC). El termini per a les inscripcions romandrà obert fins al divendres 17 de setembre, i el llistat d'admesos es donarà a conèixer a partir del 3 d'octubre. El curs de l'EMTC tindrà inici un mes després, finalitzant el 15 de maig de 2024. La regidora de Cultura, María España, ha assenyalat "la gran expectació que es genera any rere any amb l'obertura d'aquest servei. És motivador veure com sovint són els pares els que es posen en contacte per a matricular als seus fills. L'educació teatral aporta valors fonamentals als joves, i això fa que la demanda de places sempre siga superior a l'oferta."

María España ha subratllat "que els professors de l'EMTC no només estan creant el gran viver de l'escena castellonenca, sinó que també estan formant tota una generació de castellonenques. Per aquest motiu, ja siga de manera professional o no en el món del teatre, continuarem apostant per un dels serveis més ben valorats per la ciutadania."

La sol·licitud de matrícula es podrà realitzar en línia a través de la seu electrònica (http://sede.castello.es) a partir del mateix dia 4 de setembre, o bé de manera presencial a les juntes de districte de l'Ajuntament de Castelló. L'EMTC, que disposa de dues aules en el Menador, oferirà 122 noves places. En total, es formaran huit grups dividits per edats: quatre d'Introducció a l'Art Dramàtic per a Infantil, dos per a joves de 7 a 9 anys i dos per a edats de 10 a 12; dos per a joves de 13 a 16 anys; i dos més d'Interpretació Dramàtica per a Adults a partir dels 17 anys. Una vegada finalitzat el termini d'inscripció, es realitzarà el sorteig de les places durant l'última setmana de setembre. El cost per a cada alumne matriculat oscil·larà entre els 50 i els 70 euros.

Te puede interesar
Lo más visto