El Ecoparc d'Onda destaca en el reciclatge al gestionar més de 1.100 tones de residus en 2022

Runa, fusta, poda, metalls, paper i cartró, entre els residus més recollits  Ramón: "Aquestes xifres demostren el compromís d'Onda amb la protecció del medi ambient i la promoció del reciclatge"

General 27 de agosto de 2023 Redacció Redacció
gilffi7td7id

L'Ecoparc d'Onda, centre de reciclatge i gestió de residus, ha aconseguit un èxit significatiu al reciclar un total de 1.166.022 quilograms de residus al llarg de l'any 2022. Aquestes xifres demostren el compromís d'Onda amb la sostenibilitat i la cura del medi ambient

Entre els residus reciclats, la runa encapçala la llista, representant un 53,01% del total, seguit de prop per la fusta amb un 22,41%. A més, es destaca la gestió d'altres tipus de residus, com ara la poda, els metalls, el paper i el cartró, així com els objectes voluminosos. Els mesos que van liderar en termes de reciclatge van ser setembre, juliol i març, on els habitants d'Onda van demostrar un major compromís amb la separació i el reciclatge responsable dels seus residus.

En aquest sentit, el regidor de l'Àrea de via pública i gestió urbana, Vicente Ramón, ha destacat que "la gestió de més de 1.100 tones de residus és un testimoni del compromís d'Onda amb la protecció del medi ambient i la promoció de pràctiques de reciclatge responsables".

L'Ecoparc d'Onda ofereix una àmplia gamma d'opcions de reciclatge, incloent paper i cartró, metalls, runa, poda, grans electrodomèstics, olis, vegetals i minerals, tubs fluorescents, fusta, plàstics, objectes voluminosos, pintura i molts altres tipus de residus.

Ecoparc Sud-13

A més, en un esforç continu per expandir els seus serveis de reciclatge, l'Ajuntament d'Onda va inaugurar recentment l'Ecoparc Sud-13 al polígon industrial amb el mateix nom.

Aquesta moderna instal·lació de recollida de residus, finançada conjuntament per l'Ajuntament i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), té com a objectiu servir a les empreses i residents de la zona industrial més allunyada.

Te puede interesar
Lo más visto