Onda rep una subvenció per a activitats extraescolars en la seua aposta per facilitar la conciliació familiar

L'Ajuntament ha rebut una ajuda en valor de més de 23.000 euros per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

General 28 de agosto de 2023 Redacció Redacció
gilffi7td7id

L'Ajuntament d'Onda ha rebut una subvenció per part de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb un valor de 23.329,72 euros. Aquesta finançament es destinarà a la implementació d'activitats extraescolars pel curs 2023-2024, en línia amb el seu compromís de facilitar la conciliació familiar.

Un any més, el consistori ha sol·licitat aquest suport econòmic que finançarà parcialment els serveis d'Escola Oberta i Escoletes d'Esplai, els quals brinden oportunitats educatives i lúdiques a xiquets i joves d'Onda fora de l'horari escolar.

En aquest sentit, la Regidora d'Educació, Maria Ojeda, ha destacat: "Estem compromesos a oferir als nostres xiquets i joves l'oportunitat d'aprendre i jugar en un entorn que promoga la conciliació familiar i el seu desenvolupament integral".

Escola Oberta

En el mateix sentit, les inscripcions per al servei de conciliació familiar Escola Oberta pel curs 2023/2024 es van obrir el passat 16 d'agost. Com a novetat, s'ofereix un nou servei de matinera en tots els centres educatius municipals. Aquest programa inclou esmorzars i berenars saludables, així com activitats educatives i lúdiques per als xiquets.

Les taxes són de 30 euros al mes per usuari i servei, amb bonificacions per a segons germans, famílies monoparentals i nombroses.

El servei s'ofereix tant en horari matutí com vesprí durant tot el curs escolar, des de setembre fins a juny. També s'ofereix un període extraordinari amb l'opció de dies solts a 2,50 euros per dia. Les inscripcions es poden realitzar en línia a www.onda.es o de manera presencial en el SAT de l'Ajuntament.

Te puede interesar
Lo más visto