L'Ajuntament D'Almenara Oferirà Cinc Bous “Cerrils” En Les Festes Patronals

Seran de les ramaderies de Partido de Resina, Albarreal, Daniel Ruiz i Domínguez Camacho

Cultura 29 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMAGEN NP 28.08.23

L'Ajuntament d'Almenara està finalitzant la programació de les festes patronals de la localitat que se celebraran a finals del pròxim mes de setembre. Aquest matí s'han donat a conèixer els cinc bous “cerrils” de prestigioses ramaderies que patrocinarà enguany l'Ajuntament d'Almenara en els festejos.

El primer exemplar patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara s'exhibirà el dissabte 23 de setembre a les 18.00 hores i serà un bou de la ramaderia de Partido de Resina de nom Playero, amb el número 11 i guarisme 9. A continuació s'exhibirà un altre bou de la ramaderia d’Albarreal, de nom Lógico, marcat amb el número 9 i el guarisme 17. De la mateixa ramaderia, Albarreal, serà el bou “cerril” que s’embolarà a partir de les 12 de la nit. L’exemplar porta per nom Gatillero, número 66 i guarisme 17.

Els bous “cerrils” patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara continuaran el dimarts 26 amb l'exhibició a les 17.30 hores d'un exemplar de la ramaderia de Daniel Ruiz, de nom Rebujito, marcat amb el número 92 i guarisme 7, al qual seguirà un nou bou de la ramaderia Domínguez Camacho de nom Descorchado, amb el número 57 i guarisme 8. A la nit, a les 23.30 hores s’embolarà el bou de la ramaderia de Daniel Ruiz exhibit a la vesprada.

La programació taurina es completarà amb actes com la “desencaixonada”, així com amb les exhibicions que organitzen al llarg de la setmana les diferents penyes que col·laboren en les festes d'enguany.

La regidora de Festes, Debora Marín, ha destacat que “estem ajustant els detalls de la programació d'enguany en la qual l'Ajuntament d'Almenara oferirà en l'apartat taurí 5 bous “cerrils” de prestigioses ramaderies, als quals sumarem els actes taurins organitzats per les penyes i associacions col·laboradores, a les quals agraïm de tot cor la seua aportació al programa de festejos taurins”. També ha volgut la regidora agrair a totes les persones que col·laboren amb la Regidoria de Festes, pel seu treball i suport perquè es puguen celebrar els actes taurins cada any.

CADAFALS

D'altra banda, des de l'àrea de Festes també es recorda a les penyes de la localitat que els pròxims divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de setembre, de 7 a 21 hores, estarà obert el recinte dels cadafals perquè les penyes interessades puguen dur a terme tasques de manteniment i millora de les estructures.

Te puede interesar
Lo más visto