Metrovalència amplia el servei de la Línia 3 durant tota la nit del divendres amb motiu de la Nit dels Disfresses de Rafelbunyol

Els trens especials previstos circularan entre l'estació d'aquesta localitat de l'Horta Nord i l'Avinguda del Cid

Successos 31 de agosto de 2023 Redacció Redacció
230831_FGV_foto_Rafelbunyol

Aquest dispositiu s'afegeix als trens i tramvies del servei nocturn dels caps de setmana 'A la Lluna de Metrovalència'. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei de la Línia 3 de Metrovalència (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 1 de setembre amb motiu de la celebració de la Nit dels Disfresses de Rafelbunyol.

La resta de línies de metro i tramvia prestaran servei als usuaris fins prop de les tres hores de la matinada, gràcies a l'oferta nocturna 'A la Lluna de Metrovalència', que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El dispositiu especial previst a Línia 3 comptarà amb circulacions addicionals al servei nocturn en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i l'Avinguda del Cid, fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 2.

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraya Peris Aragó i l'Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalència romandran obertes durant la nit del divendres.

FGV reforçarà el dispositiu de seguretat i supervisió en coordinació amb l'Ajuntament de Rafelbunyol, la Guàrdia Civil, la Policia de la Generalitat i la Policia Local d'aquesta mateixa localitat.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden consultar la pàgina web de Metrovalència, el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com l'app oficial, @metrovalencia i a facebook/metrovalencia.fgv.

Te puede interesar
Lo más visto