Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Metrovalència amplia el servei de la Línia 3 durant tota la nit del divendres amb motiu de la Nit dels Disfresses de Rafelbunyol

Els trens especials previstos circularan entre l'estació d'aquesta localitat de l'Horta Nord i l'Avinguda del Cid

Successos 31/08/2023 Redacció Redacció
230831_FGV_foto_Rafelbunyol

Aquest dispositiu s'afegeix als trens i tramvies del servei nocturn dels caps de setmana 'A la Lluna de Metrovalència'. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el servei de la Línia 3 de Metrovalència (Rafelbunyol-Aeroport) durant tota la nit del divendres 1 de setembre amb motiu de la celebració de la Nit dels Disfresses de Rafelbunyol.

La resta de línies de metro i tramvia prestaran servei als usuaris fins prop de les tres hores de la matinada, gràcies a l'oferta nocturna 'A la Lluna de Metrovalència', que funciona els divendres, dissabtes i vespres de festius.

El dispositiu especial previst a Línia 3 comptarà amb circulacions addicionals al servei nocturn en el tram comprés entre les estacions de Rafelbunyol i l'Avinguda del Cid, fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries de primera hora del dissabte 2.

Les principals estacions subterrànies, entre Alboraya Peris Aragó i l'Avinguda del Cid, i de superfície de la Línia 3 de Metrovalència romandran obertes durant la nit del divendres.

FGV reforçarà el dispositiu de seguretat i supervisió en coordinació amb l'Ajuntament de Rafelbunyol, la Guàrdia Civil, la Policia de la Generalitat i la Policia Local d'aquesta mateixa localitat.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden consultar la pàgina web de Metrovalència, el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com l'app oficial, @metrovalencia i a facebook/metrovalencia.fgv.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter