Núñez i Pradas col·laboraran conjuntament amb el sector pirotècnic per a harmonitzar la normativa actual i adaptar-la a les seues necessitats

Ambdues conselleres ressalten la importància d'oferir un marc jurídic estable que combine seguretat, protecció del medi ambient i viabilitat de la indústria

Política 31 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-30 at 18.13.03

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, i la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, han mantingut un primer contacte amb la presidenta de l'Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana (Piroval), María José Lora, i la vicepresidenta, Isabel Benavent.

La reunió s'ha centrat en buscar vies per a la millor harmonització de la normativa actual amb l'objectiu d'adaptar-la a les necessitats del sector sense perjudicar la protecció del medi ambient.

La consellera de Justícia i Interior ha manifestat que "treballarem amb serietat i rigor per a mantindre un dels principals senyals d'identitat de la Comunitat Valenciana, com és la pirotècnia".

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Territori i Infraestructures, Salomé Pradas, ha valorat "aquest primer contacte" amb el sector pirotècnic i s'ha compromés a estudiar les seues propostes. "L'objectiu -ha dit- és conjugar el foment d'una indústria tan important per a la cultura i la identitat valencianes com la pirotècnica amb els principis del desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient".

Te puede interesar
Lo más visto