Peníscola presenta el XXXIX Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola

L'Església de Santa Maria, el Saló Gòtic del Castell de Peníscola i el Palau de Congressos acolliran els cinc concerts programats

01 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-31 at 18.59.55

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb l'Associació Musical Verge d’Ermitana, ha presentat aquesta consolidada cita musical  que tindrà lloc del 17 al 24 de setembre. Patrocinada pel mateix Ajuntament i la Diputació Provincial de Castelló aborda enguany la seua trenta-novena edició, a punt de complir les quatre dècades.

Enguany el Cicle arrancarà el diumenge dia 17 de setembre, a les 12.00h a l'església Santa Maria amb la Missa i pregària del Pescador a càrrec de la Coral Polifònica de Peníscola i l'Orquestra de Cambra Santa Maria sota la direcció de Raquel Bayarri.

La programació continuarà el dilluns 18 de setembre a les 19.00h en el Saló Gòtic del Castell amb Victoria Ensemble, i el dimarts 19 de setembre, a la mateixa hora i mateix emplaçament, serà el torn de Rhea Quartet. També al Castell a les 19.00h el dimecres dia 20 de setembre es podrà gaudir d’Un viatge musical: del Barroc al jazz.
Tancarà el Cicle l'Orquestra Simfònica de Peníscola, el diumenge 24 de setembre a les 19.00h a Palau de Congressos, una cloenda amb un repertori de luxe, l'obertura Una cosa rara de Martín i Soler, el Concert per a trompa de Chiapparelli i la Segona Simfonia de Beethoven amb Elies Moncholí Cerveró, com a trompa solista, i Salvador García Sorlí a la direcció.

Les entrades poden adquirir-se partir de l'11 de setembre en Premsa París en horari comercial (C. de la Porteta núm. 1), a partir del 18 de setembre a l'Escola de Música, de 16h a 20h (C. del Mestre Roca núm. 5 ) i des d'una hora abans de cada concert en taquilla.

Programació: Enllaç al programa

Lo más visto