Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda suma una nova zona d'exercici a l'aire lliure a Artesa

L'Ajuntament d'Onda, després d'escoltar les demandes dels veïns en els diferents processos participatius realitzats, ha instal·lat una nova zona per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure a Artesa

Esports 04/09/2023 Redacció Redacció
230902_EDUC_NP_Les Arts és Barroc

Així, s'ha donat ús a l'espai, situat al carrer Blasco Ibáñez, amb noves màquines biosaludables, zones de descans i lluminàries LED no contaminants. L'actuació té un pressupost de més de 55.000 euros i aprofita la rampa que ja estava construïda en el solar, garantint així l'accessibilitat.

Pel que fa a això, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha destacat que "la nova zona d'exercici a l'aire lliure a Artesa és un projecte que ha estat desenvolupat en resposta a les opinions dels nostres veïns al llarg de diversos processos participatius". "Continuarem treballant per fer d'Onda un lloc millor per a tots", ha afegit.

Concretament, s'han col·locat dotze màquines biosaludables de cinc tipus diferents pensades per fer esport a l'aire lliure. A més, s'han instal·lat bancs, papereres de fusta i noves lluminàries LED, amb energia més assequible i menys contaminant.

Agenda 2030

Les noves lluminàries amb tecnologia LED compleixen amb l'interès de l'Ajuntament per complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 al proveir la zona d'il·luminació amb energia assequible i poc contaminant. A més, l'entrada mitjançant una rampa a la zona garanteix l'accessibilitat de tots els ciutadans.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter