L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló celebra el seu 40è aniversari amb moltes activitats programades

Una de les principals novetats d'aquest curs és la implementació de la intel·ligència artificial aplicada al disseny, convertint-se així en un dels primers centres en incorporar la intel·ligència artificial als seus estudis de disseny

Successos 04 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
Cartel con inteligencia artificial 40 aniversario 03

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló, una institució consolidada en l'àmbit de l'educació artística, celebra amb orgull el seu 40è aniversari. Des de la seva fundació el 1983, l'escola ha mantingut el seu compromís amb la promoció de les arts visuals i el disseny a la regió. Ofereix una àmplia varietat de programes educatius que abasten cicles superiors, estudis de grau, màster i cursos d'especialització en àrees com il·lustració, gràfica publicitària, arquitectura efímera, fotografia, ceràmica artística, disseny gràfic, disseny de producte, disseny d'interiors, disseny de moda i més.

Aquest any, l'escola celebra les seves contribucions significatives al món de l'art i el disseny durant quatre dècades. L'escola ha estat un semillero de talent creatiu i els seus estudiants han demostrat la seva habilitat en la indústria al llarg dels anys. La incorporació de la intel·ligència artificial als seus estudis de disseny marca un pas endavant cap al futur de l'educació artística i el disseny a l'escola.

Te puede interesar
Lo más visto