L'Amics Castelló inicia la seua 9ª temporada en LEB Oro

L'Amics Castelló ha tingut la seua primera sessió d'entrenament de la temporada al Ciutat de Castelló

Esports 05 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
Cartel con inteligencia artificial 40 aniversario 03

Ahir a les 9h estaven convocats tots els jugadors del primer equip i també tres canterans que aniran a reforçar la feina dels castellonencs en aquesta pretemporada.

Lluís García acompanyat de la seua junta directiva donava la benvinguda a tots els jugadors i l'staff tècnic de l'Amics Castelló. Després d'unes paraules d'agraïment i benvinguda, Orenga prenia la paraula per a demanar als jugadors que lluiten per a millorar els seus objectius individuals i que aquests els posen al servei de l'equip i dels seus companys per a créixer com a grup i com a equip.

Després d'aquesta petita benvinguda els jugadors es posaven en mans del nou preparador físic, Àlex Martínez, que després de la repentina marxa de Javi Cavilla, ha arribat a l'Amics Castelló després d'una dilatada experiència en la preparació física i també com a entrenador de bàsquet.

Juan A. Orenga ha comptat amb tots els jugadors llevat de Bressan que estava passant les pertinents proves mèdiques per a poder començar els entrenaments i Tanor Ngom que fins al dijous no tindrà el visat, per la qual cosa el senegalès arribarà a la capital de la Plana durant el cap de setmana.
El pròxim diumenge a Anoia l'equip tindrà la seua primera prova de la pretemporada contra el CB Prat, equip de LEB Plata, a les 13h.

Te puede interesar
Lo más visto