Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda impulsa les arts escèniques amb una nova edició de l'Escola Municipal de Teatre i tallers d'improvisació

Els residents d'Onda gaudeixen de descomptes del 50% en la preinscripció per a reservar la seva plaça. Àlvaro: "Continuem treballant per fomentar la passió pel teatre i oferir aquestes oportunitats formatives als ondenses"

Cultura 06/09/2023 Redacció Redacció
ONDA

La Casa de la Cultura d'Onda acollirà, un any més, l'Escola Municipal de Teatre i els tallers d'improvisació teatral en una aposta de l'ajuntament per promoure les arts escèniques i oferir oportunitats d'aprenentatge i creixement artístic. L'Ajuntament ha obert les inscripcions per a una nova edició amb descomptes del 50% per als empadronats.

En aquest sentit, el regidor de Cultura i Joventut, Daniel Àlvaro, ha declarat: "Continuem treballant per a oferir aquestes oportunitats formatives als ondenses i fomentar la passió pel teatre a Onda, ja que la cultura i les arts escèniques juguen un paper fonamental al nostre municipi".

Cal destacar que l'Escola Municipal de Teatre disposarà de quatre grups que començaran les sessions al novembre de 2023 i finalitzaran al maig de 2024. El curs per a joves de 9 a 16 anys començarà el proper 8 de novembre i s'impartirà els dimecres de 17.30 a 19h per 34,20 euros per als empadronats i 76 euros per als no empadronats.

Els altres tres grups corresponen als tres nivells d'experiència de l'Escola per a majors de 16 anys. Els alumnes de primer any cursaran els dilluns de 18.00h a 19.30h, per 35,10 euros per als empadronats i 78 euros per als no empadronats. El segon nivell tindrà les classes els dimarts i dijous de 19.30h a 21.30h i tindrà un preu per als empadronats de 97,20 euros i per als no empadronats de 216 euros. Finalment, el tercer curs s'impartirà els dilluns i els dimecres de 19.30h a 21.30h i tindrà un preu de 91,80 euros per als empadronats i de 204 euros per als no empadronats.

Tercera edició dels tallers d'improvisació

Paral·lelament, l'ajuntament ha continuat apostant pels tallers d'improvisació teatral. Així, la tercera edició es durà a terme des de novembre de 2023 fins a maig de 2024. D'una banda, es realitzarà un taller per a joves de 9 a 16 anys que tindrà lloc els dijous de 17.00h a 18.30h, amb un preu de 35,10 euros per als empadronats i 78 euros per als no empadronats. D'altra banda, els adults, a partir de 16 anys, podran assistir als tallers els divendres de 18.30h a 20.30h per un preu de 46,80 euros per als empadronats i 104 euros per als no empadronats.

Preinscripcions

L'ajuntament ha informat que les persones interessades a participar ja poden preinscriure's a través de dos formularis a la pàgina web municipal www.onda.es.

Una vegada enviat el qüestionari, hauran d'esperar la resposta del departament de cultura amb la conformació del grup i posteriorment tindran un termini fins al 31 d'octubre per a pagar l'autoliquidació corresponent a la matrícula.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter