Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Carlos Mazón destaca que les festes de Villena uneixen història, tradició i senyes d'identitat

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat que les festes de Villena conjuminen “història, tradició i senyes d'identitat”

Cultura 06/09/2023 Redacció Redacció
ONDA

Carlos Mazón ha desfilat amb la comparsa ‘Moros Nous’ de Villena, on ha elogiat aquestes festes i ha assenyalat que “formen part de les nostres tradicions i tenen a veure amb la nostra història, amb el que som i amb el que volem ser: un poble de trobada”.

El president ha assenyalat que "és un habitual de les festes de Villena" i que és un honor per a ell participar-hi "no sols mirant, sinó desfilant en una celebració tan especial en la qual s'involucra tanta gent".

"Són les nostres tradicions, són les nostres senyes, són pròpies i és un orgull poder viure-les mà a mà i braç a braç amb tota la gent", ha indicat el cap del Consell.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter