Onda ultima els preparatius per a una setmana de festes dedicada als més grans del municipi

Del 15 al 19 de setembre se celebraran aquestes festes que se sumen als diferents serveis gratuïts per a la tercera edat Raigada: "Són festes dedicades a les persones majors d'Onda per reconèixer i agrair la seua contribució al nostre municipi"

General 06 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
CIM - Fiestas

Onda es prepara per a celebrar una setmana de festes en honor als seus ciutadans de major edat al Centre Integral de Majors Montí. Del 15 al 19 de setembre, gaudiran d'una programació amb música, activitats culturals i d'oci, així com menjars de germanor. Aquesta setmana festiva es suma als diversos serveis gratuïts oferits per a la tercera edat en el municipi.

En aquest sentit, la regidora de l'àrea de l'envelliment actiu, Maribel Raigada, ha expressat la importància d'aquesta setmana festiva, afirmant que es tracta d'"una ocasió especial dedicada a les persones majors d'Onda, amb l'objectiu de reconèixer i agrair la immensa contribució que han realitzat al nostre municipi al llarg dels anys".

Les festes començaran el pròxim divendres 15 de setembre amb una presentació musical a càrrec del grup 'Duo Duetto', que tindrà lloc al CIM Montí. Al llarg de tota la setmana, els assistents podran gaudir d'una variada programació que inclou balls, obres de teatre i actuacions musicals.

Aquesta setmana festiva és part integral de la iniciativa del consistori per promoure un envelliment actiu i saludable de persones majors en la població, complementant els diversos serveis gratuïts disponibles.

Serveis gratuïts

El CIM d'Onda ofereix un ampli ventall de serveis gratuïts, entre els quals es troba el servei d'informació, biblioteca, perruqueria, Targeta Sanitària Municipal, transport adaptat, gimnàs de manteniment, fisioteràpia, podologia, infermeria (control de pes, tensió i sucre), viatges i excursions, entre altres. La majoria dels serveis que ofereix són completament gratuïts, inclosos els de podologia, fisioteràpia i infermeria, o els tallers.

L'horari del centre és de 8.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 hores, en dies laborables, i per sol·licitar cita per als serveis de fisioteràpia, podologia i infermeria els horaris són: de 8.00 a 10.00 i de 16.00 a 18.00 h.

Oficina de l'Envelliment

L'Oficina del Major d'Onda s'encarrega d'assessorar i ajudar les persones majors en assumptes relacionats amb el benestar i la qualitat de vida. El servei ofereix orientació i assessorament sobre serveis socials i altres temes de la tercera edat, així com per a presentar propostes i fomentar la participació de la tercera edat.

Programació

Divendres 15 de setembre:

A les 22:00 hores, al Centre Integral de Majors (CIM) Monti, es durà a terme una sessió de ball amb una actuació musical a càrrec del Duo Duetto.

Dissabte 16 de setembre:

A les 18:00 hores, el CIM Montí presentarà una obra de teatre a càrrec de la companyia associació grup de teatre El Cresol. Les obres programades són "Farsa i Justícia del Corregidor" i "Colombaire de Profit". Després, a les 22:00 hores, al CIM Montí, ball acompanyat per l'actuació musical del Duo Yotoko.

Diumenge 17 de setembre:

A les 17:00 hores, a la Residència d'Ancians, actuació del Grup Folklòric d'Onda. Després, a les 22:00 hores, al CIM Montí, es durà a terme un sopar seguit d'un ball amb l'actuació musical de Toni Vissiedo.

Dilluns 18 de setembre:

A les 11:00 hores, es celebrarà una Missa a l'Església de l'Assumpció en memòria de familiars, amics i companys difunts. Més tard, a les 18:00 hores, al Cinema Mónaco, es projectarà la pel·lícula musical "

Te puede interesar
Lo más visto