Inicia el curs 2023-2024 a l'Escola Infantil de Morella

El nou exercici comença amb un total de 15 alumnes que van des dels sis mesos d'edat als dos anys. Aquesta primera setmana serà d'adaptació amb els pares i mares amb un horari reduït des de les 10.00 hores fins a les 12.00 hores

Educació 07 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
2023-09-07 Inici del curs a l'Escola Infantil-7

Amb l'arribada del mes de setembre, les vacances escolars arriben al seu final i comença el curs 2023-2024 a l'Escola Infantil de Morella. Aquest nou curs comptarà amb 15 alumnes, cinc d'ells a l'aula de zero a un any i els altres deu a l'aula d'un a dos anys. En cadascuna d'aquestes aules hi haurà dos mestres, la qual cosa manté una ràtio professor-alumne de més d'un mestre per cada cinc alumnes. A més, al llarg de l'estiu, s'han dut a terme tasques de manteniment a les aules del centre i s'ha renovat el material, incloent-hi taules i miralls en totes les aules. Aquesta primera setmana estarà centrada en l'adaptació dels alumnes, amb la presència dels pares i mares i un horari reduït, de les 10.00 hores fins a les 12.00 hores.

La regidora d'Educació i Infància, Ruth Martínez, ha subratllat la importància d'aquest servei per a la conciliació familiar i ha destacat que "15 alumnes han començat el curs a les aules de zero a dos anys". També ha informat que, durant els mesos d'estiu, s'han realitzat tasques de manteniment i pintura a les instal·lacions i s'han dotat les aules amb nous miralls i taules. A més, al llarg del curs es substituiran les portes per a millorar l'aïllament d'aigua, vent i fred, i també es reemplaçaran els esglaons d'entrada per rampes per facilitar l'accés de carros i persones amb diversitat funcional. Martínez també ha recordat que altres serveis educatius municipals, com l'escola matinera i la vespertina, començaran la seva activitat a partir del dilluns i que el període de matrícula encara està obert fins al divendres.

A més de l'Escola Infantil, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l'IES Els Ports també començaran les classes al setembre. D'aquesta manera, els estudiants de primària i secundària de Morella reprendran l'activitat escolar el proper dilluns, 11 de setembre. Finalment, l'Ajuntament de Morella ofereix altres serveis per a facilitar la conciliació familiar, com l'escola matinera i vespertina per als alumnes de primària, amb activitats complementàries que s'ofereixen durant el mes de setembre. El període de matrícula per a aquestes opcions també estarà obert fins al divendres 8 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto