Peñíscola proclama la seua Reina i Cort d'Honor 2023 en un emotiu acte en el Parc d'Artilleria

Isabel Marqués, proclamada Reina de les Festes de Peñíscola 2023 en un acte emotiu i solemne celebrat en el Parc d'Artilleria. La jove va rebre el testimoni de la Reina de les Festes Patronals 2022, Rocío González

Cultura 09 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2622

Peñíscola es va reunir per a proclamar la seua Reina, Dames i Cavaller de la ciutat. En finalitzar, els veïns i veïnes de Peñíscola van rendir homenatge als nous representants de les festes amb una dansa de gala, després de la coronació, amb la qual van inaugurar els dies dedicats a la seua patrona, la Mare de Déu de l'Ermitana.

La Mantenedora de les Festes, Meritxell Gellida, pediatra en el centre de salut del municipi, va dedicar unes emotives paraules als presents i va rebre un detall institucional per part de l'alcalde, Andrés Martínez, que va alabar la seua extraordinària dedicació a les famílies i la salut dels xiquets i xiquetes en la localitat.

Des d'ahir, són 10 joves les que conformen la Cort d'Honor i que acompanyaran la Reina durant tots els actes de les festes. Són Patxi Algado, representant a l'ACD Peñíscola; Ana Simó, a la Penya Espardenya; Victoria Samaniego, de l'Associació de Bombos i Tabals; Isabel Marqués Guzmán, en representació de l'Associació Musical Verge d'Ermitana; Alexandra Neag del Centre Cultural Andalús i María Sánchez, Dama de la Penya en Almívar. Pel que fa a la Cort d'Honor infantil, està formada per Jimena, Kiara, Rut i Rebeca.

Martínez no va poder amagar la seua emoció per ser l'amfitrió en una nit tan màgica, després d'un any molt especial, en el qual s'ha pogut recuperar l'agenda festiva al complet. Martínez va agrair el suport i la tasca que realitzen la Comissió de Festes, Comissió Taurina, Coordinadora de Penyes i totes les entitats locals que fan possible la celebració de les festes, així com al regidor de Festes, Ramón Simó, per l'organització i gestió dels esperats actes. La seua felicitació especial va ser, com no podia ser d'una altra manera, per a Isabel, que representava la Casa d'Andalusia de Peñíscola i és ja des d'avui, la protagonista d'aquestes festes.

Te puede interesar
Lo más visto