La Vall d'Alba baixa els costos per a ajudar els negocis enfront de la COVID-19

També s'ha aprovat per unanimitat una moció de suport al sector taurí

Economía 26 de junio de 2020 REDACCIÓ
vall d'alba

La Vall d'Alba ha aprovat activar dues noves rebaixes de costos per als valldalbenses. Aquesta decisió s'enmarca dins de la política de suport als veïns, davant la situació de dificultat que la COVID-19 ha generat. També s'ha aprovat per unanimitat una moció de suport al sector taurí.

El consistori ha tirat avant per unanimitat la proposta de modificar l'Ordenança Reguladora de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), i que permetrà reduir en un 95 % aquest impost. La finalitat és afavorir als xicotets empresaris de la Vall d'Alba que s'hagen vist obligats a realitzar modificacions en les seues instal·lacions per tal de complir amb la normativa de prevenció i seguretat sanitària enfront del coronavirus.

L'equip de govern de l'Ajuntament suporta al teixit econòmic de la localitat, especialment a les pimes i autònoms, perquè siga més fàcil que puguen mantenir actius els seus negocis, com ha comentat l'alcaldessa Marta Barrachina.

Així mateix, també s'ha aprovat una rebaixa de les tarifes d'accés a la piscina, amb la finalitat de facilitar l'entrada dels veïns i alleugerir la despesa en les famílies. El preu de l'entrada d'un dia per a un adult és de 2 euros i per als xiquets d'1 euro. El bo de temporada per als adults passarà de costar 30 euros a 15, mentre que el bo de temporada infantil passa de 15 a 5 euros.

L'alcaldessa ha explicat que des de l'equip de govern són conscients que moltes famílies no eixiran de vacances fora del municipi i que, per això, han facilitat que puguen gaudir dels serveis municipals com és la piscina.

Te puede interesar
Lo más visto