Onda continua cridant al talent i a la qualitat laboral amb una nova aposta per la formació i l'emprenedoria

Els cursos oferiran orientació i coneixements pràctics per abordar reptes en la gestió empresarial i l'ocupabilitat

General 09 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2626

L'agència d'ocupació Onda Inserta reforça el seu compromís amb la inserció laboral i la formació en emprenedoria dels ondins i les ondines amb noves accions formatives programades per a l'últim quadrimestre de l'any. Per a aconseguir aquest objectiu, l'agència ha llançat cinc cursos gratuïts dissenyats per a donar suport a emprenedors i empresaris en la seua recerca d'èxit i creixement en el competitiu món empresarial.

En aquest sentit, el regidor d'Ocupació, Vicent Bou, ha destacat que: "Des d'Onda Inserta continuarem facilitant el desenvolupament empresarial i l'impuls d'emprenedors en la nostra localitat." "La inserció laboral i la formació en emprenedoria són dos aspectes crucials en la tú alitas, i per això oferim oportunitats i eines als ondins i les ondines que desitgen créixer en la seua vida laboral o aventurar-se en la creació dels seus propis negocis", ha afegit.

Per a inscripcions i per a més detalls sobre el contingut dels cursos, els interessats poden accedir ahttps://onda.portalemp.com/cursos.html

Te puede interesar
Lo más visto