El proper dilluns 11 de setembre, començarà el període d'inscripció per a la pròxima temporada de les activitats esportives de l'Ajuntament d'Almenara

Esports 10 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2639

Enguany, es presenta com a novetat el "human pilates" i s'amplien les hores de les sessions de "running". A més, es mantindrà l'oferta actual, que inclou spinning, jumple (botes de rebot), freestyler, crossfit, hapkido, harmonia corporal, zumba, pilota valenciana i gimnàstica per a la tercera edat.

El gimnàs municipal obrirà de dilluns a divendres de 7 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 12 hores, amb monitors disponibles. Els preus seran de 100 euros per a l'abonament anual, 45 euros per al trimestral i 20 euros per al mensual.

A més, es proposen activitats especials per a xiquets i xiquetes, incloent classes de pilota valenciana, ritme infantil, ballet, hapkido, gimnàstica aeròbica, zumba infantil, escacs i multiesport.

Per a inscriure's i obtenir informació sobre preus i condicions, podeu visitar el Molí d’Arròs de 9.30 a 14 hores de dilluns a divendres, trucar al telèfon 962 610 107 o enviar un correu electrònic a [email protected].

Te puede interesar
Lo más visto