L'Ajuntament d'Onda, compromés amb l'educació de qualitat

Ha realitzat diverses accions de manteniment i adequació en els centres educatius del municipi per a preparar-los per rebre els estudiants en el proper curs escolar, que començarà el 11 de setembre

Educació 10 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2641

Aquestes tasques de manteniment s'han dut a terme amb l'objectiu de garantir un entorn segur i propici per a l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes d'Onda. Les feines realitzades inclouen l'adequació de les aules amb tasques d'albaïlia, la revisió i reparació de les instal·lacions elèctriques i de fontaneria, juntament amb la neteja dels desguassos. Així com la reparació del vidre, l'adequació de les cuines, la reparació de portes i finestres i la desinfecció d'espais comuns.

En aquest sentit, la regidora d'Educació, María Ojeda, ha afirmat: "La nostra prioritat és l'educació dels nostres joves. Treballem perquè els nostres centres escolars estiguen en les millors condicions possibles perquè els estudiants puguen desenvolupar-se acadèmicament en un ambient adequat i segur."

A més, durant els mesos d'estiu, s'han realitzat obres de millora en dos centres escolars de la localitat. D'una banda, s'ha ampliat el menjador del CEIP Baltasar Rull, a petició del centre degut a la manca d'espai. Aquesta ampliació va permetre incrementar la quantitat de places disponibles, gràcies a la finançament proporcionada pel programa Pla Edificant.

D'altra banda, en el CEIP Mestre Caballero, es va procedir a la substitució de les lluminàries, també a través del programa Pla Edificant, amb l'objectiu de millorar la il·luminació i l'eficiència energètica de les instal·lacions, creant un entorn més adequat i sostenible per a l'aprenentatge dels estudiants.

Te puede interesar
Lo más visto