El Ayuntament d'Onda ha establit una Comissió d'Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programmes

Aquesta comissió, formada per experts en avaluació ambiental i sostenibilitat, realitzarà una anàlisi exhaustiva dels plans i programes proposats a Onda per assegurar pràctiques sostenibles en el seu desenvolupament

General 11 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2650

Paco Pastor, regidor de paratges naturals, desenvolupament sostenible i ciutat saludable, ha destacat la importància d'aquesta comissió en la visió d'Onda de convertir-se en un municipi líder en sostenibilitat i protecció del medi ambient. Es comprometen a assegurar que qualsevol projecte o programa tindrà en compte el seu impacte ambiental i contribuirà a un futur més verd i saludable per als residents.

La Comissió d'Avaluació Ambiental Estratègica de Plans i Programmes col·laborarà estretament amb les parts interessades locals, organitzacions i la població en general per garantir que es compleixin els més alts estàndards de sostenibilitat i es promoga una major consciència ambiental a Onda.

A més, l'Ajuntament d'Onda ha aprovat un Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals per reforçar la seguretat davant d'emergències i adaptar la gestió forestal a les necessitats actuals del municipi, reconeixent la creixent importància dels monts com a espais recreatius i de conservació. Aquest pla aborda eficaçment el risc d'incendis forestals.

Te puede interesar
Lo más visto