Aquest dijous comencen les Jornades del Polp a Caduf a Benicarló amb la seva mostra gastronòmica

L'esdeveniment tindrà lloc a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar. Les entrades es podran adquirir de manera exclusivament presencial a la Tourist Info fins dijous a les 13.30h o al mateix lloc durant la mostra

Cultura 12 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2660

Benicarló està preparat per a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, un esdeveniment destacat al calendari gastronòmic de la ciutat. La seva inauguració, com és tradicional, inclou una mostra gastronòmica que permet als visitants tastar les tapes i pinxos oferts pels bars i restaurants locals durant les jornades, que es prolongaran fins al 1 de novembre.

Aquesta mostra es realitzarà al Magatzem de la Mar a partir de les 19.00 hores i continuarà fins que s'acabin les més de 600 racions de pinxos de polp i peix de llotja preparades per a aquesta ocasió. El preu de les tapes serà de 3 euros per cada ració o 5 euros per dues racions, amb la beguda a part (1,5 euros). Les tapes es podran gaudir dins del recinte o també existeix l'opció de take away, per emportar-se les tapes.

Els tiquets es podran comprar a la Tourist Info fins dijous a les 13.30 hores, a l'Oficina de Turisme de Benicarló. També es podran adquirir entrades el mateix dijous durant la mostra gastronòmica fins a exhaurir existències.

Recordem que durant els mesos de setembre i octubre, Benicarló celebra les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja amb la participació de 24 bars i restaurants. Es podran degustar els productes marins locals de tres maneres diferents: tapes a 6 euros, menú de 4 pinxos a 18 euros i menú degustació a un preu fixat per cada restaurant.

Te puede interesar
Lo más visto