Més de 4.000 persones han visitat l’exposició de Quino al Mucbe durant el primer mes

La mostra ha tingut una gran acollida entre veïns i visitants, que han aprofitat el mes d’agost per a contemplar una de les exposicions més importants de l’any

Cultura 13 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2667

L’exposició del Mucbe, titulada 'Quino, Mafalda y mucho más', ha rebut una gran afluència de públic des del passat 10 d’agost. Més de 4.000 persones han visitat la mostra, que ofereix un recorregut per la trajectòria del dibuixant argentí Quino a través de més de 200 vinyetes, cartells publicitaris, audiovisuals i publicacions.

El mes d’agost, amb les vacances i les Festes Patronals, ha contribuït a l'èxit de l'exposició, que ha atraït un gran nombre de veïns i visitants. La fama internacional de Quino i l'atractiu del seu personatge més conegut, Mafalda, han estat factors determinants.

Efectivament, els visitants de l'exposició poden gaudir de l'ingeni de Mafalda, una de les icones mundials de l'humor gràfic, i de la seua visió inconformista i inquieta de la societat a través de les vinyetes creades per Quino entre 1964 i 1973.

La mostra també aborda altres aspectes de la trajectòria de Quino. En la secció 'El Humor de Quino', s'expliquen la tècnica i el sentit de les seues obres amb una gran quantitat d'exemples dels seus primers anys com a creador gràfic. A la part final, 'Homenaje a Quino', s'exposen els guardons que ha rebut l'humorista argentí i el reconeixement que li ha fet la societat.

Te puede interesar
Lo más visto