El PSPV de la Diputació insta a Marta Barrachina a que "deixi de passar per alt" el problema de Marie Claire i s'implique en el desenvolupament industrial dels Ports

El grup socialista presenta una moció al Ple per instar la corporació provincial a adherir-se a la Taula de Vilafranca pel Futur dels Ports i el Maestrat, amb l'objectiu de consensuar accions que fomentin l'ocupació a la zona

Política 14 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2679

El diputat per la comarca dels Ports, Rhamsés Ripollés, destaca la importància de l'empresa Marie Claire per a la comarca, ja que depenen més de 250 famílies dels Ports i l'economia local. El PSPV critica l'equidistància de la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, i les autoritats autonòmiques del PP davant aquesta situació.

Ripollés lamenta la manca d'interès dels dirigents polítics i promou la participació de la Diputació en la taula de treball creada a Vilafranca per garantir el futur de les comarques septentrionals de Castelló. El PSPV advoca per la col·laboració interinstitucional per dissenyar un pla que fomente l'ocupació i mantinga viva l'activitat industrial a Vilafranca.

El diputat morellà defensa la necessitat que la Diputació de Castelló s'assegui amb les persones afectades i les administracions locals i autonòmiques per pactar inversions en els pressupostos de 2024. També demana l'obertura d'un diàleg amb la Diputació de Terol per millorar els serveis i les infraestructures compartides ambdues províncies.

Te puede interesar
Lo más visto